2011-05-20, 09:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
dzien dobry!!
kamea, tez masz tomka?? my sie z moim smiejemy, ze nasz syn bedzie mial na imie PoTomek;D
wczoraj bylismy na ibadku u chinczoli i podeszla dziewczyna, no o ja do niej po angielsku nawijam, a ta biedna nie wiedziala gdzie sie schowac, bo nic nie kumala po angielsku;D i sie jej pytam czy w tym ryzu sa krewetki, a ona nic. i udaje, ze rozumie, ze nie nie ma;D s;Dpo czym przyniosla mi ryz z krewetkami chcielismy z T jaja sobie porobic i zaczac do niej gadac, ale stwierdzilismy, ze dziewcze juz wystarczajaco zestresowane jest;D nie bedziemy jej dokladac;D
potem pojechalismy do tesciow i tam zebralam moje urodzinowe kwiatuszki i czekoladki i teraz sliczne rozyczki stoja mi na stole
w drodze zahaczylismy o jedno miejsce z wodospadami, gdzie ten wodospadzik za domem to pikus w porownaniu co tam sie dzialo. woda sie tak kotlowala, ze az para z niej leciala a obok byly sliczne owieczki, a najpiekniejsza byla czarna taki slodziaczek meczacy
polazilismy tez troche po sklepach i postraszylam Tz cenami akcesoriow dla dzieci biedny sie przestraszyl jak zobaczyl malusia czapeczke dla noworodka za 200koron;D a jeszcze bardziej sie przestraszyl, kiedy pokazalam mu wozek za 5tys;d ale nawet ja bym go nie chciala, bo taki jakis caly czarny;/
no a dzis zamierzamy sie polenic, bo Tz ma jutro wolne, to dzis mozemy dluzej posiedziec, jakies winko wyciagniemy, ja obiadek zrobie i bedzie BAAARDZO przyjemnie
no i alunia: zebys sie wybawila za wszystkie czasy
Czas edycji: 2011-05-20 o 09:21
|
|
|