Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-20, 09:49   #4549
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj dowiedziałam się że moja kuzynka jest w ciąży - będzie rodzić w sierpniu (termin ma przede mną! a mi nic o tym nie wiadomo?! ) No ale wszyscy się dopiero dowiadujemy jak już brzuszek widać... łyso jej (myślę niepotrzebnie?) że drugą wpade zaliczyli... synek roczek w marcu skończył a teraz będzie córeczka APOLONIA!!!! Sorki jeśli kogoś mogę urazić ale pierwszy raz takie imię słyszę
ojjej, nie podoba mi się.
Bratowa tż w ciąży ale termin ma na listopad i jeszcze nie wie kto tam w brzusiu siedzi, ciekawe jakie imiona oni wymyślą
A siostra mojej bratowej rodzi w lipcu i będą mieli Anie

Co do listy to Agniesiu, prosimy o umieszczenie jej tam gdzie trzeba
moim zdaniem fajna ta lista, z tym że co do szpitala trzeba się dowiedzieć. Np. u mnie nie przynosi się własnych ubranek ani kosmetyków dla niemowlaczka, tylko pampersy. Jak ktoś ciuszki przyniesie to już ich spowrotem nie dostanie, z reszta pisałam już kiedyś o tym
i co do majteczek siateczkowych - podobno lepsze, bardziej przewiewne sa takie wielorazowe też siateczkowe, a nie te jednorazowe

idę suszyć włosy

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-20 o 09:52
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora