Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-20, 11:13   #152
Daria16071989
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie znów piękny słoneczny dzień się zapowiada
U mnie zamiast wieczornych przytulanek to była kłótnia i teraz ze sobą nie gadamy, boshe jakie te chłopy maja ptasie mużdżki to głowa boli

u mnie dokładnie tak samo było dzidzia miała 7t5d a dowiedziałam się o tym będąc w 10tyg
U mnie maleństwo miało 8t6d a dowiedziałam się w o tym w 13tyg
Witam Was kochane..Nie mam czasu nawet zeby sie udzielać tutaj z Wami,tylko Was podczytuje..
Inutil- tak się zamartwiałaś a widzisz wszystko dobrze jest
Natalia- super,że już z Twoją szyjką wszystko ok ,no i GRATULUJĘ zostania ciocią
Agatkaa- nie zamartwiaj się tym kiedy zajdziesz w ciąże,napewno to będzie wcześniej niż później Zobaczysz kochana
A ja sama w stresie i ciągle myślę czy się udało czy nie.. hmm.. 27 maja powinnam dostać miesiączkę i mam ogromną nadziję,że nie przyjdzie bo w tym cyklu się staraliśmy. W poprzedniej ciąży nie miałam problemu z zajściem za pierwszym razem się udało i mam nadzieję,że teraz też się uda! Mam jakieś dziwne kłócie jajnika-tak też miałam w poprzedniej ciąży,mam nadzieję,że to kłócie na ciąże ale nie zapeszam hihi
A tak sobie rozmawiałam z przyjaciółką i wspomniałam jej,że się staram i podsunęła mi pomysł nad którym myślę Mianowicie powiedziała mi,że test ciążowy mam sobie zrobić 26 maja w dzień Matki może będę miała niespodziankę

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]

Edytowane przez Daria16071989
Czas edycji: 2011-05-20 o 11:18
Daria16071989 jest offline Zgłoś do moderatora