Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-20, 13:52   #2184
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Dzień dobrrry!

Cytat:
Napisane przez baybe3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy torebkę, którą chcę zwrócić, można odesłać pocztą, czy trzeba kurierem?

I druga sprawa - czy Aida kiedykolwiek przestanie śmierdzieć? Macie na to jakieś triki?

Dziękuję
możnapocztą jak najbardziej
te o których słyszałam: saszetki zapachowe- przepierka podszewki /samej podszewki/ wietrzenie, noszenie Orbit owocowej
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Jeden dzień mnie nie było, a tu takie kwiatki wychodzą!

Idę się pozbierać do pracy, ale jeszcze zajrzę
Łodzianki wybieracie się na Juwe? Myslo dzisiaj
nie wybieracie
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Buenos dias

teraz nie przyjmują reklamacji bo za późno oni odebrali przesyłkę z poczty i odejmują rabaty z kont cały czas , i nie wysyłają w terminie torebek i chyba na tyle

Na poli miałam wykład ale nie wstałam na niego ... wpadłam tylko do dziekanatu
ja też jakoś mega często nie kupowałam , ale nie znoszę traktowania klientów jako sprawy drugorzędnej ... w tyłkach im się od popularności poprzewracało i tyle ... pocałujcie pupe wójta i tyle

Film bomba (no ale ja lubię piratów ) z opinii mojej to w fabule czegoś mi zabrakło, film super ale leciutki niedosyt miałam, soundtrack genialny (ale to norma jak zimmer robił ) efekty mi się podobały ... mój znajomy jedynie stwierdził że mogłyby być głębsze, ale za to jeśli chodzi o treść to uznał że jedna z lepszych części piratów

co do maxi sukienek to zależy użo od sylwetki i fasonu sukienki i materiału z jakiego jest wykonana sukienka sukience nie równa

Ja na juwe na pewno będę, i dziś i jutro i za tydzień na politechnice ale o której i czy na samym koncercie to się dopiero okaże (bo moge skonczyc tylko pod akademikiem ktoryms )
far gratuluję Piratów, ale kochanieńka jaką torebkę kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
zdałam ustny ang podstawowy już całe matury za mną
klask i::cmok :
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
A do mnie wczoraj zadzwoniła mama i powiedziała, że Lopez (Nasz 15-letni piesek) został uśpiony.
Mój brat znalazł go w domu leżącego we własnych odchodach, zwijającego się z bólu, piszczącego ... poszli do weterynarza, okazało się, że ma niedowład nóg (lub paraliż - nie wiem dokładnie). Pani weterynarz zaproponowała uśpienie, aby skrócić mu cierpienie. Cały czas bidulek podobno piszczał., nie mógł się ruszać ... strasznie mi przykro bo jak pojawił się u Nas w domu to miałam 6 lat ... był ze mną przez całe życie .

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Masz wyczucie ja coś kryśki nie noszę - mam czarną dużą....raz reklamowalam bo wyszłam na miasto - raptem pół godziny i zapięcie gdzieś odpadło i teraz boję się nosić jak to takie liche....szkoda, bo torebka ładna.

Iduś....współczuję trzymaj się jakoś

Dziewczyny, dziś zamawiam kuchnię wreszcie!
zrób zdjęcia, jak już zaistnieje
Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Przyszła Jenny, noo, powiem Wam że zachwycona nie jestem
o rany!!!!!!!!!!!!!!! widziałam zdjęcia! odsyłasz?????

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-05-20 o 13:54
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora