2011-05-21, 16:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Napisane przez BebiBebi
A to nasze zaproszenia, przedwczoraj zamówiliśmy 
|

Cytat:
Napisane przez jusztyska
Podkarpackie chłopaki, z jednej gliny ulepione
a ja dziś byłam w salonie sukien, bo tak mnie tkneło coś wczoraj i pojechałam sprawdzić czy kolor szala będzie odpowiedni... a tu niespodzianka! odcień się różni i odbija od sukni, więc zrezygnowałam z szala i zdecydowałam się na bolerko 
więc teraz jeszcze muszę poczekać na uszycie bolerka 
|
Taaa... podkarpackie dziady  
Dobrze, że się zorientowałaś z tym szalem. Ja mam bardzo podobny dylemat, czy zamawiać welon i szal na all, czy kupować w salonie, bo nie chciałabym, żeby się różniły odcieniem albo wielkością oczek od tiuli na sukience. A nie mam jak tego sprawdzić. Welon chyba kupię w ciemno, szal (albo etolę) już spróbuję z salonu wypożyczyć, jeśli tylko będą mieli (bo mój salon wypożycza bolerka i inne tego typu babciouspokajacze ).
Ja też bym najchętniej szła z gołymi ramionami, bo w sumie welon i tak przykryje wszystko.
Cytat:
Napisane przez thea2
|
panowie w garniturze wyglądają tak samczo strasznie 
Cytat:
Napisane przez jusztyska
miałam dziś trochę podwórkowych robót, więc korzystając z pięknego słońca trochę się poopalałam:P troche ludzie dziwnie patrzyli, bo latałam w takiej górze od stroju kąpielowego co bez szeleczek żadnych  no ale nie mogę sobie pasków białych zostawić :P mnie słońce bardzo szybko łapie, a potem mam kilka kolorów opalenizny jak coś mi się nie opali i jak potem ubieram inny strój czy bluzeczke i opalam jaśniejsze paski 
|
Mnie wczoraj złapało na pochodzie juwenaliowym w koszulkę bokserkę i szelki od stanika na szczęście już trochę zbladło, więc nie wygąda tak źle. Ale letnie łapanie słoneczka uważam za rozpoczęte.
|
|
|