Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki kolor ścian ? ;) - pomoc w doborze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-21, 16:52   #1708
misiosoft
Raczkowanie

Dot.: Jaki kolor ścian ? ;) - pomoc w doborze

Cytat:
Napisane przez wertusia Pokaż wiadomość
Mam problem ! Chcę przemalować ściany bo ten pomarańczowy kolor ścian jest zbyt intensywny 5 lat temu jak go z siostrą wybierałam to chciałyśmy wybrać najbardziej oczodajny Jednak teraz już go mam dosyć aż mnie głowa od niego boli

Mebli nie będę zmieniać bo niedługo siostra się wyprowadzi a ja niedługo po niej. Więc myślę kolor będzie na jakieś 2 lata i bez sensu kupować nowe meble bo potem już każda będzie kupowała inne- na inne potrzeby

Myślałam by zrobić wszystkie ściany białe a tam gdzie telewizor i akwarium (lewa ściana jak się wchodzi ) i tam gdzie drzwi wejściowe by zrobić kolor szary-grafitowy jasny.
Szafa jest czarna, a drzwiczki przesuwane są koloru biało-szarego dlatego pomyślałam ze szary byłby dobrym odcieniem Jak myślicie ?

Liczę na szybką pomoc bo pod koniec maja chciałabym już malować

Z nad łóżka ściągnę już telefon i obrazki komunijne, bo za dużo tam się dzieje ;p

Hej

a myślałaś może o jakimś fiolecie? jakiś jaśniutki lawendowy, kwiat lotosu duluxa czy coś w ten deseń?
misiosoft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując