Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chlopak i jego znajomi ;/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-21, 16:31   #1
asik191
Przyczajenie

chlopak i jego znajomi ;/

witajcie laseczki

mam pewien problem, otoz mieszkam z chlopakiem juz ponad rok czasu jestesmy ze soba trzy lata, i wyobrazcie sobie , ze za kazdym razem jak jestem w pracy (praca zmianowa) na 2 zmiania zawsze jak moj facet ma wolne zawsze zaprasza sowich znajomych do nas do domu. a gdy ja wracam ztyrana z roboty mam ochote posiedziec z nim pogadac itd. ale nie ma o tym mowy bo zawsze musze sprzatac po jego znajomych i oczywiscie zawsze dochodzi miedzy nami do klótni.. tyle razy mu o tym mowilam ze nie zycze sobie tego, ze jak mnie nie ma w domu on sprowadza kogo tylko chce!? jakbym mowila do sciany. albo sytuacja on ma wolne ja ide do pracy i zawsze wtedy tez wychodzi sobie ze znajomymi ida gdzies do baru , nad jeziorko itd. a jak zapytalam dlaczego ze mna nigdzie nie wychodzi powiedzial ze ja nigdy nie mam na to ochoty?! wyobrazacie sobie?! a jak ktoregos razu zapytalam go o to czy pojdziemy na jakis spacer wiecie co zrobil?! zadzwonil do kumpla i zapytal czy nie pojdzie z nami!? heh wiecie co ja wtedy poczulam!? pow. mu o tym ze czuje sie tak jakbys sie mnie wstydzil i nie mogl tylko ze mna wyjsc na spacer tylko zawsze potrzebujesz osob trzecich po co!? ja nie wiem jak mam juz z nim rozmawiac aby to sie zmienilo...;/ a wiecie co jest najgorsze?! ze ja przeprowadzilam sie do jego miejsca zamieszkania i on tu zna wiele osob a ja tylko jego znajmoych i osoby z pracy (ale z nimi nie chce sie spouchwalac(mysle ze tego tlumaczyc nie trzeba),), i nawet gdybym chciala zrobic tak jak on to nie zrobie: pomozcie

Edytowane przez asik191
Czas edycji: 2011-05-21 o 16:39
asik191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując