2011-05-21, 22:41
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne-pielęgnacja, cześć IV.
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Moja miesięczna aktualizacja  (jakość jest mocno licha, ale robiłam zdjęcia moim szajskim telefonem  )
W końcu nakłoniłam siebie do zakupu jakiegoś żelu do twarzy. Latem mycie się micelem jest dla mnie zbyt... 'powierzchowne', czuję się brudna.
Na zdjęciach od 1 do 3 są kosmetyki, które używam, a na 4 te nieużywane jeszcze, czekają na swoją kolej  Tylko o szamponie Johnson's Baby mogłabym się wypowiedzieć, bo go używam, a że był w promocji z żelem, to wzięłam 
A z zestawu Avene używałam płynu micelarnego (do podróży) i mydła Cold Cream.
|
Piękna aktualizacja siostrzyczko wizażowa (mogę tak mówić?) Kusi mnie ten mały Avene z zdjęcia nr 3 - co to za cudeńko? I jak krem do ciała z Isany z mocznikiem - krem do rąk kocham, więc ciekawa jestem jak ten do ciała. I widzę zestaw z Carmexa - jak ja dziada nie znoszę A i moja sis ma cudeńko to z Kilisa żółte - no i jak? I się skusiłaś na Bebe jak widzę - 
Cytat:
Napisane przez kaledonia
Dla mojej mieszanej cery trądzikowej niefajny,a zachwalała mi go koleżanka z suchą. Ta powłoka na twarzy nie dla mnie...
|
Chyba się skuszę - lubię demakijaż do suchej skóry - mam bardziej suchą niż mieszaną.
A nie mogę polecić kremu tonującego z filtrem mineralnym 50+ Avene - zrobił mi jesień średniowiecza - mam nadzieję, że Payot pomoże
Edytowane przez 201605090956
Czas edycji: 2011-05-21 o 22:42
|
|
|