|
Dot.: Dziewczynki..a jak to było z waszym pierwszym razem..?!
Wszyscstkie piszecie ze w bardzo mlodym wieku stracilyscie dziewictwo..
A co ja mam powiedziec ja mam juz 19 lat ...stara jestem i nadal jestem dziewica moze to dziwne w dzisiejszych czasach..bo zadko sie juz spotyka taka dziewczyne
Nie wiem po prostu sie jeszcze nigdy nie zakochalam mimo iz mialam paru facetow...z moim ostatnim (z ktorym juz nie jestem) spotykalam sie ok.miesiac
az pewnego wieczoru doszlo miedzy nami do intymnych sutuacji i gdyby nie jego mama co wchodzila do mieszkania moze doszloby(chociaz watpie ze bym sie skusila po tak krotkiej znajomosci..) do czegos.. niestety po tym spotkaniu przemyslalam to sobie i stwierdzilam ze kompletnie nic do tego facet ta NIE CZUJe i juz sie nie spotkalismy wiecej co gorsze potem sie dowiedzialam ze przez jego lozko przewinelo sie stado partnerek seksualnych przygod :/ zrzedla mi mina potym co sie dowiedzialam i ze moglam byc nastepna... 
I jak tutaj zaufac facetom ?
Ja chyba sie nigdy nie zakocham albo ja mam dziwne podejscie do facetow ale u mnie seks jest tylko dopelnieniem milosci ... i chcialabym przed tym pierwszym razem doswiadczyc prawdziwej milosci i wiedziec ze kogos bardzo kocham na tyle zeby mu sie oddac calkowicie... nie mowie tutaj o trzymaniu cnoty do slubu 
Pozdrawiam Nietuzinkowa.
|