Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-22, 13:22   #711
Maliniarka
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. XI

dziewczyny u mnie nie byo żadnej suszarki może to się na siłę woli trzyma , nawet te rurki to mi takim punktowym naświetlaczem zrobił

aaaa i dzisiaj rano wszystkie zamki mi odpadły, oprócz rurek i wisiał mi ten aparat w buzi, a potem się obudziłam , o dziwo spałam bez problemu

Cytat:
Napisane przez ajeva Pokaż wiadomość
heheheh ja też tak mam u orto, muszę się fes skupić żeby się odważyć i zapytać..

i tak przy okazji masz prześliczne ząbki!!!!!
jak się ten dół wyleczy to naprawdę będzie hollywoodzki uśmiech!
może jeszcze się oswoję z moim orto... :x
dziękuję
Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
Maliniarka - w miejscu braku szóstki na dole bedziesz miała wstawiany implant czy przesuwanie ? boskie masz ząbki, takie białe tez mi szare gumki zalozyl ;/
będę miała implant lub most , wolałabym implant, ale nie wiem czy będzie mnie stać na to :x, ale to już po zakończeniu leczenia aparatem
Cytat:
Napisane przez oska99 Pokaż wiadomość
Maliniarka, nie będę oryginalna, ale śliczne ząbki i bialutkie po ściągnieciu aparatu będę mega śliczne <3

ehh... wizyte kontrolną mam w czwartek, ciekawe co powie mi orto
dziękuję, ale one takie białe na zdjęciu tylko wyszły , niestety

powodzenia na wizycie
Cytat:
Napisane przez madzieeek Pokaż wiadomość
Całowanie całowaniem, ale.... w sumie nie wiem, czy powinnam pisać, bo tutaj młodzież zagląda
Z całowaniem radzę sobie nieźle, ale ileeee stresu się najadłam przy "innych rzeczach" Zwłaszcza za pierwszym razem... Choć nie wiem, kto był bardziej zestresowany - ja czy on...
hehe to ja właśnie pisałam, że na moje spojrzenie w pewne okolice Mój Ukochany miał przerażenie w oczach , nie wiem, czy to się da się...

a młodzież to chyba bardziej zorientowana w tych sprawach od nas

dzień drugi, zęby mnie bolą 3 lekko, 4 dość mocno-nawet jak językiem lekko dotknę, o jedzeniu nie wspomnę ale dam radę jem tylko jedną stroną a jak spojrzę w lustro to widzę brzydulę betty nie mogę przywyknąć do tego widoku (dzisiaj na śniadanko zrobiłam sobie kaszę mannę---już nie pamiętam kiedy to jadłam)

do tego boli mnie głowa, mam katar i kaszel...a na dworze skwar , pomarudziłam sobie...ufff...ale i tak się cieszę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-05-22 o 13:24
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując