2011-05-22, 13:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. XI
dziewczyny u mnie nie byo żadnej suszarki może to się na siłę woli trzyma , nawet te rurki to mi takim punktowym naświetlaczem zrobił
aaaa i dzisiaj rano wszystkie zamki mi odpadły, oprócz rurek i wisiał mi ten aparat w buzi, a potem się obudziłam , o dziwo spałam bez problemu 
Cytat:
Napisane przez ajeva
heheheh ja też tak mam u orto, muszę się fes skupić żeby się odważyć i zapytać..
i tak przy okazji masz prześliczne ząbki!!!!!
jak się ten dół wyleczy to naprawdę będzie hollywoodzki uśmiech! 
|
może jeszcze się oswoję z moim orto... :x
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez ejzii
Maliniarka - w miejscu braku szóstki na dole bedziesz miała wstawiany implant czy przesuwanie ? boskie masz ząbki, takie białe  tez mi szare gumki zalozyl ;/
|
będę miała implant lub most , wolałabym implant, ale nie wiem czy będzie mnie stać na to :x, ale to już po zakończeniu leczenia aparatem
Cytat:
Napisane przez oska99
Maliniarka, nie będę oryginalna, ale śliczne ząbki i bialutkie  po ściągnieciu aparatu będę mega śliczne <3
ehh... wizyte kontrolną mam w czwartek, ciekawe co powie mi orto 
|
dziękuję, ale one takie białe na zdjęciu tylko wyszły , niestety 
powodzenia na wizycie 
Cytat:
Napisane przez madzieeek
Całowanie całowaniem, ale.... w sumie nie wiem, czy powinnam pisać, bo tutaj młodzież zagląda 
Z całowaniem radzę sobie nieźle, ale ileeee stresu się najadłam przy "innych rzeczach"  Zwłaszcza za pierwszym razem... Choć nie wiem, kto był bardziej zestresowany - ja czy on... 
|
hehe to ja właśnie pisałam, że na moje spojrzenie w pewne okolice Mój Ukochany miał przerażenie w oczach , nie wiem, czy to się da się...
a młodzież to chyba bardziej zorientowana w tych sprawach od nas 
dzień drugi, zęby mnie bolą 3 lekko, 4 dość mocno-nawet jak językiem lekko dotknę, o jedzeniu nie wspomnę ale dam radę jem tylko jedną stroną a jak spojrzę w lustro to widzę brzydulę betty nie mogę przywyknąć do tego widoku (dzisiaj na śniadanko zrobiłam sobie kaszę mannę---już nie pamiętam kiedy to jadłam)
do tego boli mnie głowa, mam katar i kaszel...a na dworze skwar , pomarudziłam sobie...ufff...ale i tak się cieszę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki
Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-05-22 o 13:24
|
|
|