2011-05-22, 18:07
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
Cytat:
Napisane przez mealla
dziękuje. właśnie odebrałam ramki cyfrowe, trzeba będzie wybrać i wgrać zdjęcia. mam nadzieję, że rodzicom się spodobają...
ja niestety chodząc po słoneczku bym sie nie opaliła:/ muszę spędzić co najmniej 3 dni opalając się by było coś widać. a że do opalania natryskowego w pełni przekonana nie jestem to wybrałam solarium choć jeszcze pare razy pójde i na balsam brązujący się przestawię.
mam nadzieje, że Ciebie słonko ładnie opali 
|
nic się nie opaliłam bo po południu było duszno i deszczowo 
i było po opalaniu, generalnie słońce mnie szybko nie łapie ale przy regularnym opalaniu coś tam widać więc wykorzystuję pogodę i chodzę w topach.
Co do ramek na zdjęcia to rewelacyjny pomysł! Ja mam taką ramkę i bardzo się z niej cieszę, również dostałam ją w prezencie więc to się przyjmie i spodoba Twoim rodzicom 
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------
Cytat:
Napisane przez asia665
Właśnie się dowiedziałam od przyszłej teściowej,że to świadkowej obowiązek kupić cukierki (a że świadkową jest siostra TŻ to podejrzewam że faktycznie pewnie ona je sama kupi ).
A na poprawiny kupujecie piwo dla gości? Ja Wam powiem,że my mamy baardzo duzo wódki poniewaz zapraszaliśmy 156 osób a teraz zostało 113 . A butelek mamy 204. I kurcze szkoda mi troche kasy na piwo, no ale sama już nie wiem.Generalnie to teść się przy tym upiera bo ludzie piją piwo (ale żeby sam kupił to piwo to nie. . . ) 
|
Ja też nie chciałam piwa, ale rodzice TŻta się uparli więc jest.
nie wiem ile ich zamówili, muszę się spytać.
|
|
|