Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY. część II - wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-22, 18:53   #689
Shade_23
Zadomowienie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY....czescII -wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez zyta82 Pokaż wiadomość
Kasiaczek - Rozjaśnionych włosów nic się nie trzyma , bo nie maja pigmentu i farba nie ma się do czego przyczepić. Tutaj to tylko pigmentacja!!!. A wrażeń po ...nie nie ma innych niż po farbowaniu, bo to się praktycznie niczym nie różni tyle, że najpierw nakładasz farbę bez utleniacza...z tubki naturalną np 7 lub 7.0, a po 10-20 minutach farbę taką jaką chcesz z utleniaczem. Daj fotki, bo tak na opisie to nie pojedziemy I poczytaj załączone w 634 poście info

Schade- A ja się zastanawiałam co tutaj takie nudy...a Ty zbojkotowałaś hennę razem z bywalcami tego tematu
Efekt jest rewelacyjny jak widzę po fotkach... A powiedz mi jaki to poziom? 6? Dziękuę za relacje!!!! Cieszę się, że znalazłaś receptę na swój kolor
Zaglądaj czasem do nas..zresztą jak będziemy miały wątpliwości to Cię telepatycznie ściągniemy. pozdrawiam
Nie nie to nie poziom 6. Zdecydowanie ciemniej coś pomiędzy 5/6. Indygo bardzo przyciemnia ale mi zależało na prawie czarnych więc jestem zadowolona - te fotki są przy oknie, do tego flesz więc optycznie rozjaśniło

A zaglądać zaglądam nieustannie i jeśli tylko mogę to pomogę!
Shade_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując