2011-05-22, 18:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY....czescII -wątek zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez zyta82
Kasiaczek - Rozjaśnionych włosów nic się nie trzyma , bo nie maja pigmentu i farba nie ma się do czego przyczepić. Tutaj to tylko pigmentacja!!!. A wrażeń po ...nie nie ma innych niż po farbowaniu, bo to się praktycznie niczym nie różni tyle, że najpierw nakładasz farbę bez utleniacza...z tubki naturalną np 7 lub 7.0, a po 10-20 minutach farbę taką jaką chcesz z utleniaczem. Daj fotki, bo tak na opisie to nie pojedziemy  I poczytaj załączone w 634 poście info
Schade- A ja się zastanawiałam co tutaj takie nudy...a Ty zbojkotowałaś hennę razem z bywalcami tego tematu 
Efekt jest rewelacyjny jak widzę po fotkach... A powiedz mi jaki to poziom? 6? Dziękuę za relacje!!!! Cieszę się, że znalazłaś receptę na swój kolor 
Zaglądaj czasem do nas..zresztą jak będziemy miały wątpliwości to Cię telepatycznie ściągniemy. pozdrawiam 
|
Nie nie to nie poziom 6. Zdecydowanie ciemniej coś pomiędzy 5/6. Indygo bardzo przyciemnia ale mi zależało na prawie czarnych więc jestem zadowolona - te fotki są przy oknie, do tego flesz więc optycznie rozjaśniło 
A zaglądać zaglądam nieustannie i jeśli tylko mogę to pomogę!
|
|
|