Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-22, 21:04   #306
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Witajcie Moje drogie
Wróciłam z pracy. jutro wolne
Piję sobie właśnie piwko Łomża miodowe. Takie sobie. Chciałam wypróbować.

Cookie24, chciałam się z Tobą przywitać! miło mi
Tzn, przykro, że musiałaś do nas dołączyć. Wpadaj do nas tak często jak tego potrzebujesz

Cytat:
Napisane przez Daria16071989 Pokaż wiadomość
Ja jakoś za czytaniem książek nie przepadam ale jak w jakiejś tytuł mnie zaciekawi to zabieram się za czytanie Chociaż nigdy do końca nie doczytam Jakoś ostatnio w ogóle nie potrafie się skoncentrować nad tym co czytam,nie raz to muszę pare razy przeczytać,żeby wiedzieć o co chodzi bo czytam a za chwile nie wiem o czym tak naprawdę czytałam I mogłabym tak przeczytać nawet 5 stron i,i tak bym nie wiedziała o czym tam było napisane..ehh..jakoś ciężko ostatnio u mnie z koncentracją.
Ostatnio modlitwę "Ojcze Nasz.." zmawiałam 5 razy bo zapominałam na jakim momencie skończyłam i tak czy siak nie dokończyłam jej bo zasnęłam ;/
Kochana! Rozwaliłaś mnie tym zdaniem Prawie oplułam monitor

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Dziekuję dziewczynki za miłe przywitanie (nie bede wymieniać nicków, bo nie chce nikogo pominąć Tyle nas jest tutaj... "poznałysmy"się dzieki niezbyt przyjemnym okolicznosciom w naszym zyciu.. Ale macie rację, dobrze jest z kims porozmawiać o tym,kto przezywał to samo... I ciesze sie, ze trafiłam na ten wątek, moze za duzo sie nie udzielam (jestem nowa i sie ogarniam ) ale "podczytuje" i z moja psychika juz lepiej niz tydz temu chociażby... Zagladanie tutaj uzaleznia Tez tak macie ? hi hi
apropos czytania ksiażek to jestem w podobnej sytuacji... Nie moge sie skupic he he a w dodatku do konca maja muszę napisać 2 końcowe rozdziały pracy dyplomowej i nic mi nie idzie masakra.....
no niestety/stety ja jestem uzależniona od wizazu
Rano otwieram oczy i już myślę, by Wam napisać dzień dobry
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora