2011-05-23, 11:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Cytat:
Napisane przez Daria16071989
Mnie z kolei bardzo dobrze o wszystkim poinformowano,nie mogę narzekać. Nawet tak jak już pisalam, chodziły ze mną do toalety,troche krępujące to było bo ja siedziałam na sedesie a ona stała i na mnie patrzała,raz jedną wyprosiłam za drzwi od wc bo nie mogłam sie skupić i się załatwić-ta jej obecność jakoś mnie zblokowała i nie mogłam.. Ale wyszła i nic nie powiedziała  hihi Ja w ten dzień co dostalam tabletki zostałam sama na sali tzn.mialam dwie kobietki ale obie wyszły w ten dzień do domu więc salę miałam całą dla siebie.. Mi to nawet w nocy jak się obudziłam po zabiegu i poszłam do wc, pielęgniarki zrobiły herbatkę gorącą. Weszłam do sali nie zdąrzyłam się położyć a tu pielęgniarka za mną stała i mówi do mnie tak: koleżanka wstawiła wodę do Pani na herbatkę,napije się Pani tak? Byłam w szoku ale oczywiście jak mialam odmówić jeżeli już wstawiły wodę  hehe 
|
no właśnie obsługa rewelacyjna szkoda tylko że nie wszędzie taka jest chociaż na ten szpital w którym byłam jakoś nie narzekam bardzo bo nie było najgorzej jeśli można tak powiedzieć to ile Ty byłaś w szpitalu?? bo ja rano jak mnie przyjęli to wypisali mnie o 22 do domu bo Tż czekał
Nasze Szczęście- IGOREK
|
|
|