2011-05-23, 12:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
hello 
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111
a za kim byłaś ?? bo jeśli chodzi o dogrywkę to ze strony Kuby było to zagranie czysto taktyczne ..
|
ja od samego początku mówiłam, że tej całej p. Małgosi nie powinno w ogóle byc w finale. podobała mi sie ta czarna kobietka- Marta bodajże, szkoda, że jej nie wzięli. ale własnie- to wszystko jest z góry ustawione, jakies głupie zagrywki i coraz bardziej takiego programy mnie odpychają. jeśli chodzi o Dziewczyny to dla mnie są bombowe!!!! Kuby W. nie lubiłam nigdy, bo zawsze widziałam w nim cwaniaka i kombinatora.
Cytat:
Napisane przez melod_y
No właśnie nauka.... mam ponad 70 zagadnień z filozofii i za nic nie mogę się zabrać za naukę.... A egzamin tuż tuż..
|
przypomniał mi się mój egzamin z filozofii to był najbardziej wyluzowany (zaraz po łacinie) egzamin na jakim byłam. miały być 3 pytania, a facet zadał mi jedno- odp poprawnie i zaczął ze mną gadać o filmach science-fiction i tak prawie pół godziny i na koniec rzekł: nie ma sensu dalej rozmawiać, gratuluję 5 normalnie dziewczyny czekające pod drzwiami obgryzły wszystkie paznokcie, bo były pewne, że mnie ostro maglował później zgadałyśmy się, że z każdą, która dobrze odp na pierwsze pytanie gadał o jakichś głupotach. czepiał się troszkę tylko tych, którzy nie za bardzo wiedzieli o co w ogóle mu chodziło . trzymam kciuki, żeby Twój egzamin był również taki "luzacki" 
sztuczka_magiczka pięknie się prezentowaliście mam nadzieję, że nam też to się uda co do ślubu tej koleżanki to jestem w równie wielkim szoku jak Ty nie wiem czy podziwiać za odwagę, czy ganić za głupote 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
pewnie mocio go loffcia
a tak serio dla mnie to jest nie poważne przecież po takim czasie nie da się poznac w 100% człowieka
|
o dokładnie tak- a później szok, płacz i rozwód
Cytat:
Napisane przez martuha24
Dziewczyny a myślałyście już nad ślubnym makijażem...???
|
oglądam sobie czasem w necie różne makijaże i podobają mi się mniej więcej takie jak Ty wkleiłaś.
Cytat:
Napisane przez gosza_m
Ała zrobiło mi się coś na ustach, i zimne to nie jest... Mnóstwo takich małych punkcików, które niesamowicie swędzą. Oj chyba zawitam dzisiaj do mojej pani dermatolog...
|
mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko zniknie
|