|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Napisane przez martuha24
Jeeeny Dziewczyny ja Was bardzo przepraszam za to że tak Was obrzydziłam na noc ale ja napisałam o tym bo mi się przypomniało i nie pomyślałam wcześniej że mogę zachować takie uwagi dla siebie...no kurczę sorry...
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------
Dobranoc Dziewczyny  przepraszam jeszcze raz.... 
|
daj spokój Wariatko to My powinnyśmy Ci dziekowac, ze Nam uswiadomiłaś jakie to cholerstwo! ale podswiadomie kazdy z Nas wie ile chemi jest z jedzeniu, napojach.. ale tego sie juz niestety nie da zmienic..:/ wogole zauwazylam jakie w Polsce jest tez zanieczyszczone powietrze... ZAWSZE jak wracamy z Polski tutaj do Norwegii to przez tydzien jestesmy chorzy... jak od Sylwestra do swiąt wielkanocnych byliśmy w NOrwegii nic Nas nie tknęlo, ledwo przyjechalismy do PL i juz przeziębienie podczas calego pobytu i jeszcze przez tydzien jak tutaj wrocilismy.. cos w tym musi byc... a tutaj naprawde baardzo zadko ludzie chorują... a w Pl ciągle sie slyszy..
dobra Laski, ja spadam bo znowu mialam byc na 9 (a nawet na 8 w pracy) a juz 10! see yaaa
|