2011-05-24, 11:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Napisane przez Chatka
A w ogóle to śmieszna rzecz. W ten weekend byli tutaj ci nasi Znajomi ze Szwecji na dalszym załatwianiu wesela i Ciotka mojej Mamie powiedziała, że ma dla mnie jakąś suknię ślubną  Jej siostrzenica zdaje się brała czy bierze teraz ślub i suknia jest podobno piękna i bardzo chce mi ją dać. Jeśli mi się spodoba, to założę, a jak nie, to mam sobie sprzedać. Nie mam pojęcia, jak ona wygląda, ale mają ją przywieźć chyba we wrześniu, jak przyjadą tu ślubować. Nie sądzę, żeby to była moja wymarzona (chociaż pomyślcie, jaki to by był dopiero czad   ), ale tak czy siak, strasznie jestem jej ciekawa 
|
jestem strasznie ciekawa tej sukni a jeśli się okaże, że to Twoje wymarzona, to chyba zejdę na serducho 
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP
Słuchajcie, Mamy już  !!!!! 
Udało się wstępnie z księdzem zaklepać datę i wybrać godzinę telefonicznie  Uwierzycie, że na 01.09 już była zarówno zajęta 15:00 i 16:00???  17:00 zdecydowanie wydaje mi się za późna (msza + składanie życzeń przez gości=wejście na salę nie wcześniej niż ok. 19:00!!!) WYBRAŁAM WIĘC 14:00  TAK SIĘ CIESZĘ!!!! 
|
no, gratuluję dobrze, ze chociaż 14 była wolna 
swoją drogą, to znaczy, że nie ma co czekać do ostatniej chwili, tylko w miarę szybko załatwiać mszę w kościele praktycznie w tym samym czasie co foto, kamerę itp.
|