2011-05-24, 13:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Napisane przez DiTu77
Dziękuję za pamięć  U mnie całkiem nieciekawie - jak dojdę do siebie to może coś napiszę. Teraz próbuję poczytać co u Was - ale kiepsko mi idzie 
|
Przytulam i mam nadzieje na szybki powrot 
Cytat:
Napisane przez jo@śka
karenina - wyjazd super. Trochę poplotkowałam z kuzynką, trochę pozwiedzaliśmy, dzieciaki zajmowały się sobą w ogródku. Fajnie gościć kogoś ale od czasu do czasu świetnie jest być czyimś gościem 
|
Hehehe...pewnie 
Cytat:
Napisane przez aniulka8204
chciałam jeszcze Was zapytać czy podajecie jeszcze wit D3 ??
|
Nie 
Dzien doberek 
maly spi....
Mam dzisiaj w domu malego smarka 
André sie przeziebil i kicha, z noska leci, troche cieply jest...tak wiec dzisiaj spedzamy dzien na domowo.
Mam nadzieje, ze tak jak ostatnim razem po dwace witamin + miodu, ktora mu zaserwowalam jutro obudzi sie zdrowy.
Zreszta teraz do przedszkola troche obawiam sie z nim chodzic...w naszym rejonie ujawnili juz sporo przypadkow zachorowan spowodowanych pewna bakteria, ktora wydaje sie dosc niebezpieczna a wiadomo, ze przedszkola to miejsca wysokiego ryzyka....sama nie wiem... Ola co o tym myslisz?
|
|