Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co ja mam ze soba zrobic ?? pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-14, 12:11   #1
madzia686
Raczkowanie

co ja mam ze soba zrobic ?? pomocy

Witam wszystkich
Przywiodl mnie tutaj powod znany wszystkim - metamorfoza
zalaczam fotki, zeby bylo latwiej.
chcilabym cos zmienic i prosic o porade jak sie malowac, jakie fruzyrki mi pasuja. moj kolor wloskow to taki jaki na zdjeciu jasny braz-ciemny blond taki jakis pomieszany.myslalam o jakichs pasemkach.
grzywka odpada,ostatnio mialam i strasznie mi przeszkadzala
nie chce scinac wloskow, chcialabym zapuscic gdzies do lopatek,mam tylko problem z tym ze sa one geste i trudne do ulozenia,dlatego tez czesto je zwiazuje.jednak jak mam zwiazane wloski to wygladam chyba nie tak jak trzeba. wlosy przetluszczaja mi sie niestety.to tyle o wlosach.
jesli chodzi o makijaz to maluje sie tylko na specjalne okazje, a jednak chcialabym malowac sie na codzien,ale tak zeby ten makijaz zbytnio mi nie przeszkadzal...mam niebieskie oczy takie zmieszane z zielonkawym odcieniem.wydepilowalam sobie brwi ale chyba mam teraz za cienkie i staram sie je zapuszczac.rzesy mam w miare dlugie czarniutkie brwi rowniez.mam niebieskie oczy wiec moze powinnam malowac je blekitnym kolorem ale nie znosze niebieskiego koloru takze to odpada
moja cera sie przetluszcza w strefie T.mam zaskorniki niestety i skora jest zaczerweiniona na nosie delikatnie-nie znosze tego
ust nie maluzje szminkami nie lubie,jedyne co to blyszczyk,choc i ten zostawia mi slady w kacikach ust
nie mam sklonnosci do alergii, opalam sie na brazowo ale tej opalenizny prawie nie widac...
ale sie rozpisalam prosze o pomoc!!
pozdrawiam goraco i z niecierpliwoscia czekam na pomoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (40,0 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (57,1 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (67,7 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (78,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (80,6 KB, 89 załadowań)
madzia686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując