2011-05-24, 12:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Dziękuję wszystkim za propozycje sklepów Muszę się wybrać dziś lub jutro
Cytat:
Napisane przez Estella
Sukienkę bym kupiła, tylko co z nią zrobić  a Ty będziesz swoją sprzedawać czy zostawiasz na pamiątkę?
|
Powiesić i podziwiać
Ja chyba swojej nie będę sprzedawać, szkoda mi, zwłaszcza, że trudno sprzedać sukienkę i by poszła za kilka stów... To już wolę mieć pamiątkę
Cytat:
Napisane przez Organzza
zazdroszczę wyjazdu  zwłaszcza w okresie sesji  i też czekam na zdjęcia, chociaż jedno, zanim będziesz miała te "właściwe" 
|
Ale potem Ty będziesz mieć tyyyle wolnego a ja ciągle będę siedzieć w pracy
Cytat:
Napisane przez emememsik
kochanie, gratulacje!!! Byłoby świetnie zobaczyć choć jedno zdjęcie, na pewno wyglądałaś przepięknie. 
|
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
kochanie, gratuluję i życzę dużo szczęścia. 
|
bardzo Wam dziękuję
Postaram się zdobyć jakieś zdjęcie zdobyć
Cytat:
Napisane przez Estella
Iza a powiedz coś o weselu - gdzie robiliście itp.?
|
to może później na PW, dobra? bo tam gdzie robiliśmy są tylko dwie sale
Cytat:
Napisane przez karolina1985
O tak, zgadzam się
Poza tym bardzo mi się podobała msza 
[...]
Jeśli z GW to chyba wiem jaki i nawet mam  Właśnie mówiłam Estelli, że fajnie, że nie masz nudnego frencha 
|
Ksiądz to przyjaciel rodziców, mi się dobrze słuchało kazania, choć miałam nadzieję, że będzie trwało dłuugo, bo jednak mówienie przysięgi samemu jest lekko stresujące Myślałam, że się rozpłaczę, bo u mnie strasznie łatwo o łzy, ale byłam tak przejęta, żeby się nie pomylić, że nie miałam jak płakać
A frencha nie lubię na swoich paznokciach, ble
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
I oby tak było zawsze
Na uczelni fajnie, jak ja bym chciała tak pracować 
W ogóle to oprócz myszek i szczurków dowieźli teraz stadko króliczek do jakichś badań, słodkie są 
|
dziękuję 
Fajnie, że tak Ci się podoba, może uda się potem jakoś zostać na uczelni?
Bieeedne króliki
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
|
ładne I rzeczywiście okazja!
Cytat:
Napisane przez iceflower
Zaniosłam wczoraj - po prawie dwóch tygodniach klepania w komputer dniami i nocami - moją magisterkę do sprawdzenia, promotor nie miał zastrzeżeń.  Mam dopisać jeszcze dwa podrozdziały, których nie zdążyłam na wczoraj i chyba mam szansę skończyć jednak jakieś studia w tym roku. 
|
gratulacje!
A ja się wczoraj przeprowadzalam... Siostra, szwagier i TŻ patrzyli jak pakuję kosmetyki do pudła - strasznie się ze mnie śmiali. Nic nie mówili, tylko próbowali tłumić śmiech A to była 1/3, resztę wcześniej spakowałam, więc nie widzieli całości Ale jeszcze i tak duuużo mi zostało - już ubrań i innych rzeczy, nie miałam pojęcia, że tyle tego mam
|
|
|