Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 12:50   #2169
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Dziękuję wszystkim za propozycje sklepów Muszę się wybrać dziś lub jutro

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Sukienkę bym kupiła, tylko co z nią zrobić a Ty będziesz swoją sprzedawać czy zostawiasz na pamiątkę?
Powiesić i podziwiać
Ja chyba swojej nie będę sprzedawać, szkoda mi, zwłaszcza, że trudno sprzedać sukienkę i by poszła za kilka stów... To już wolę mieć pamiątkę
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
zazdroszczę wyjazdu zwłaszcza w okresie sesji i też czekam na zdjęcia, chociaż jedno, zanim będziesz miała te "właściwe"
Ale potem Ty będziesz mieć tyyyle wolnego a ja ciągle będę siedzieć w pracy
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
kochanie, gratulacje!!! Byłoby świetnie zobaczyć choć jedno zdjęcie, na pewno wyglądałaś przepięknie.
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
kochanie, gratuluję i życzę dużo szczęścia.
bardzo Wam dziękuję
Postaram się zdobyć jakieś zdjęcie zdobyć
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Iza a powiedz coś o weselu - gdzie robiliście itp.?
to może później na PW, dobra? bo tam gdzie robiliśmy są tylko dwie sale
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
O tak, zgadzam się
Poza tym bardzo mi się podobała msza
[...]
Jeśli z GW to chyba wiem jaki i nawet mam Właśnie mówiłam Estelli, że fajnie, że nie masz nudnego frencha
Ksiądz to przyjaciel rodziców, mi się dobrze słuchało kazania, choć miałam nadzieję, że będzie trwało dłuugo, bo jednak mówienie przysięgi samemu jest lekko stresujące Myślałam, że się rozpłaczę, bo u mnie strasznie łatwo o łzy, ale byłam tak przejęta, żeby się nie pomylić, że nie miałam jak płakać

A frencha nie lubię na swoich paznokciach, ble
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
I oby tak było zawsze

Na uczelni fajnie, jak ja bym chciała tak pracować
W ogóle to oprócz myszek i szczurków dowieźli teraz stadko króliczek do jakichś badań, słodkie są
dziękuję

Fajnie, że tak Ci się podoba, może uda się potem jakoś zostać na uczelni?
Bieeedne króliki
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ładne I rzeczywiście okazja!
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Zaniosłam wczoraj - po prawie dwóch tygodniach klepania w komputer dniami i nocami - moją magisterkę do sprawdzenia, promotor nie miał zastrzeżeń. Mam dopisać jeszcze dwa podrozdziały, których nie zdążyłam na wczoraj i chyba mam szansę skończyć jednak jakieś studia w tym roku.
gratulacje!

A ja się wczoraj przeprowadzalam... Siostra, szwagier i TŻ patrzyli jak pakuję kosmetyki do pudła - strasznie się ze mnie śmiali. Nic nie mówili, tylko próbowali tłumić śmiech A to była 1/3, resztę wcześniej spakowałam, więc nie widzieli całości Ale jeszcze i tak duuużo mi zostało - już ubrań i innych rzeczy, nie miałam pojęcia, że tyle tego mam
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora