Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 12:54   #1462
martuha24
Rozeznanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Hmmm a te kosmetyki - bazy- kupujesz w PL? Czy znajdę je np w Bootsie? Czyli one pomagają cerze zmatowieć, mhm. Dzięki za lekcję Ja nic nie wiem o tym, jak się okazuje... Kiedyś gdzieś słyszałam, że dobrą bazą pod podkład jest również zwykły krem nawilżający, którego używamy na dzień (kiedyś używałam najzwyklejszego kremu nivea, później zaczęłam się bawić garnierami, l'orealami, czy-teraz- olay) i tak się już do tego zdania przyssałam i przy tym zostałam

A wedding tv No jak TŻ widzi, że puszczam coś w tym stylu (czy inne tvn style, polsaty cafe lub małą czarną na tv4) od razu jest pytanie "a nie ma nic normalnego???"
Ja właściwie wszytkie kosmetyki kupuję w Pl no może przesadzam ale takie jak podkład czy właśnie baza to z Pl ...daje hasło mojej mamie ona kupuje i mi wysyła... właściwie przyzwyczaiłam sie do "wykorzystywania" mojej mamy ale bez przesady moja mama pracuje w aptece wiec jakieś leki czy kosmetyki dla mojego dziecka tez mi wysyła bo tu normalnie koniec swiata nawet zwykłego wapna dla dziecka nie ma tzn oni nie chcą sprzedawac bo Patrycja niby za mała jeszcze jest a wapno od 12 mc ale pomijam ten fakt...no ale jak ma uczulenie to tylko wapno...

Co do godzin ślubu to ja chciałabym tak między 15 a 16 jakby bylo o 15 to 16 koniec zanim zyczenia zanim sie zbieżemy z pod tego kościoła to 17 no i takis toast na wstepie to tak na 18 obiad a później jazda az do 2 czy 3 w sumie dobrze było by max do 3 bo na nastepny dzien poprawiny chcemy ...

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-05-24 o 12:57
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora