Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 19:36   #660
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Już jestem
Po lekarzu musiałam jeszcze jechać po syna do siostry bo był u niej

A więc lekarz powiedział że te plamienia to macica musiała się z czegoś starego jeszcze oczyścić bo z ciążą ok. Ja nie patrzyłam na monitor z USG bo wolałam nic nie widzieć ale lekarz powiedział że serduszko bije, przepisał duphaston i mam przyjść znowu za tydzień no i oczywiście dużo odpoczywać. Według ostatniej miesiączki to jest teraz 6t 4d ciąży a według USG 5t 4d ciąży.

natalia_23 ja bardzo proszę o truskawki z bitą śmietaną

17.09.2006 Kamilek
07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
super! kamień z serca

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Basia....strasznie się martwię...

AAAA... popłakałam się aż z tego wszystkiego, tak strasznie się cieszę że wszystko w porządku i serducho bije

ja dzisiaj byłam znowu na becie... ładnie rośnie, idealnie jak na początek 8tc. więc znowu na jakiś czas mam spokój....

I jak wróciłam kręciłam się trochę, zrobiłam ciasto i jak zaczęłam się zabierać za obiad to zaczęło mi się kręcić w głowie, ciemno się robiło przed oczami. Ledwo doszłam na kanapę. nie mogłam nawet głowy z poduszki podnieść, bo od razu mi się kręciło w głowie... półtorej godziny leżałam aż mi przeszło...

Toto ja tam podziwiam

ja mam ciasto z truskawkami i rabarbarem jeszcze ciepłe

Mi też nie za bardzo to wychodzi

Daria16071989
ohhoo, to ja jestem z siebie dumna, bo zawsze spłukuję szampon letnią (nawet zimnawą )wodą. Gdzieś tam kiedyś słyszałam że tak trzeba, to tak robię
mmm, to ja poproszę kawałek ciasta! uwielbiam rabarbar
dobrze, że beta rośnie
aha, fryzura super

Cytat:
Napisane przez vvitaminka Pokaż wiadomość
Witam kobietki.

Tłumaczę się juz dlaczego mnie nie ma ostatnio, ale to dlatego,że znalazłam prace Dzis juz byłam nie chciaąłm zapeszać, dlatego nic nie mówiłam.

Toto Podziwiam Cię, nie wiem czy umiałabym się tak poświęcić religii.

Basia Cudowne wiadomości bardzo się cieszę

Tyle tu piszecie, że nie nadążam.

Inutilpięknie, nic nam nie powiedzieć:P:
Ale super!!! fajnie, że udało Ci się znaleźć pracę co to za robótka?

Nita, ja nie dostałam zaproszenia

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Aha!
Toto, historia jak z filmu, podziwiam

Mój Tż wie o forum, często opowiadam mu o Was
Ale obiecuję, zdjęć Toto nie pokażę
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora