2011-05-24, 20:34
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. V
Cytat:
Napisane przez Madaaa
oj nic z biustem nie robi, tylko go zakrywa. Nicko radziła ci 65A, ale z la senzy ten rozmiar moze byc na ciebie za mały. Ta firma ma na prawdę zaniżoną rozmiarówke.
Z effuniaka celuj w 65A skoro ci wychodzi tak w kalkulatorze. Chyba kazdy tak zaczyna ;-)
|
Chodziło mi oczywiście o 65A effuniakowe nie z la senzy
Cytat:
Napisane przez Olencjaaa
na zamówienie to te których rozmiarów niema na liście na sklepie 
|
Nie wiem czy o wszystkie chodzi, których nie ma na liście, ale na pewno te z końca i początku tabeli.
Cytat:
Napisane przez Madaaa
ze zdjęcia wywnioskowałaś, że jest wielka ta micha? Bo jeśli tak, to czasami bywa to mylne.
A glebokosc mierzymy wewnątrz miski od jednego konca fiszbiny do drugiego konca fiszbiny wzdłuż najgłębszego miejsca miski. Mam nadzieję, że zrozumiałaś 
|
Najlepiej spytać sprzedającego jak to zmierzył, bo są różne sposoby, niektórzy mierzą od zewnętrznej strony nakładając miseczkę na kolano od końca fiszbiny na mostku do drugiego końca przez największą wypłukość miski, tak mniej więcej jej środek.
Niektóre miski są duże powierzchniowo, ale płaskie dlatego mogą wydawać się duże. Drugi problem to zakładanie stanika: nawet za mały można założyć tak, że będzie za duży.
|
|
|