Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 19:35   #3639
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
34 tc co by powiedział Dzidziuś: "Zaczyna mi się tutaj powoli nudzić! Moje ruchy są bardzo ograniczone i z każdej strony coś na mnie napiera... Co chwilę ktoś dotyka brzucha mamy i nikt nie słucha moich protestów! Mam depresję przedporodową i nic więcej dzisiaj nie powiem..."
Świetne to podczytuję sobie co tydzień

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Ja myślę że to taka zawiśc że miałabyś mieć lepiej niż takie babiszony które teraz zazdroszczą że można ciąże przejść bez tych wszytskich dolegliwości
No chyba tak....dlatego szczerze mówiąc mam to gdzieś

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Super ze po wizycie wszystko ok Ale widfzę ze tylko mój Klusek taki wielki bo w 32 tc ważył juz 2200g
Nie tylko, mój miał tak samo teraz to już pewnie 3 kg ma

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
moje dziecko dzis widzac mnie bez stanika "o, mama ma kolorowe cycki!" (chodzilo o sutki - w koncu sa lekko brązowe a nie jak skóra )

Na burzę się zbiera

Wcięłam pomarańcze, siedzę napchana jak nie wiem Ostatnio mam taki etap że codziennie mogłabym pomarańcze jeść, więc moje kolacje tak wyglądają

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora