Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne włosy.
Wątek: Dziwne włosy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 19:35   #13
Shiruki
Raczkowanie

Dot.: Dziwne włosy.

Wlasnie przejrzalam caly watek i tez mialam polecic szampon Babydream kosztuje doslownie grosze, (3 zl cos?0_o) a to naprawde super sprawa. Musisz uspokoic skore glowy, wiec taki delikatny szampon sie do tego najbardziej nadaje, takimi zwyklymi drogeryjnymi tylko ja przesuszasz. A jak przesuszasz to ona sie tlusci jeszcze bardziej i to takie zamkniete kolo. Proponuje Ci sie przemeczyc z nim, bo na poczatku pewnie moze sie wydawac jeszcze gorzej, ale jak skora sie uspokoi to od razu zobaczysz roznice ja mam wprawdzie problem w druga strone, ale moj TZ ma wlasnie cienkie przyklapniete wlosy ktore sie bardzo przetluszczaly, i na nim zadzialalo extra, wiec wiem napewno, ze to skutkuje
no i naturalna pielegnacja, olejowanie itd. Mozesz sobie robic tez wcierki w skore glowy, tez pomoze ja uspokoic i do tego odzywi wlosy od wewnatrz Ja robie sobie taka:
wrzucam do malego kubka 2 torebki zielonej herbaty, 1 szalwii, 1 skrzypu i zalewam tak niecala polowe kubeczka wrzatkiem i zaparzam pod przykryciem do oporu, potem przestudzam, przelewam do butelki z atomizerem, dodaje troche wody brzozowej, troszeczke octu jablkowego, pare kropli D-panthenolu mieszam i wcieram to w skore glowy po umyciu. Jesli masz problem z przetluszczeniem to mozesz uzyc tez pokrzywy, jesli jasne wlosy to rumianek, itd Nie musisz oczywiscie az tak kombinowac, same ziolka i woda brzozowa(ktora tez jest taniutka) beda tez super.
Odloz suszarke i postaw na doprowadzenie wlosow do ladu, z poczatku sie pomeczysz, ale one odwdziecza Ci sie zdrowym wygladem
When you believe~ :::...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~

Shiruki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując