Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jednego Rodzynka już mamy, TŻ-tów na następnego namawiamy! Czekajki Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 19:35   #4269
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Jednego Rodzynka już mamy, TŻ-tów na następnego namawiamy! Czekajki Część VI

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
no masakra;( teraz tez probowalam sie zdrzemnac i nic. nie wiem co jest grane. kazdy najmniejszy szelest mnie zrywa, oczy jak spodki...do tego krolik szaleje w klatce nocami, nie wiem co mu sie stalo. jak tak dalej pojdzie to sie wykoncze. jutro musze kupic cos bez recepty na sen, znacie cos tak,iego?

mam tak samo, mój ma do mnie anielską cierpliwosc biedaczek
osttanio na szkoleniu dostalam kasyfikacje zwiazkow wg jakiegos t am psytchologa i wg niego kazdy zwiazek to ktory z tych 6.
dokonalam analizy i mi wyszlo, ze moj zwiazek to "wiedźmy i czarujący faceci" jestem wiedźmą, biedny TŻ...
Niegdyś miała podobny problem ze spaniem...
Poszłam do apteki żeby mi coś dała takiego, że jak wezmę to od razu zasnę. A ona powiedziała, że tak to tylko działa gumowy młotek
Nie martw się, ja też jestem zołza nie z tej ziemi!
Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
w Naszej Ikei można było od razu płacić za wszystko ale chcieliśmy właśnie chodzić za każdym razem i za 1 wejściem wzięliśmy tylko po 20 na łebka, ale jak zobaczyliśmy, że ludzie dawają po kilka to potem już wszystko

co kupiliśmy? ło jej 2 poduszki, 2 koce, 2 poszewki na poduszki, pościel, takie przegródki do szaf x2 dla mnie biała, tż czarna, komplet warzech do kuchni, świeczki, talerz na świeczki, kieliszki na świeczki, zegar, ramki.. duża świeczke, krede kolorową dla dzieci i nie wiem co jeszcze

ale potrzebowałabym jeszcze kilka żeby tacie prezent na ur kupić, bo jutro ma i mamie na dzien matki prezent, bo widziałam fajne rzeczy, ale nie mam już
Ale dużo kupiliście!! A byliście w Ikei w Katowicach?
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Kurczę, nawet nie wiedziałam ile się teraz księżom daje
Poczytaj, wielu rzeczy można się nauczyć i zapobiec pewnym sytuacjom
Wiesz co, u nas jest 7ozł organista, 30zł kościelny, a reszta co łaska, więc trochę głupio dać 200zł, a na pewno w tym kościele będziemy też chrzcić dzieci i do tego nas znają tam
To i tak nie jest dużo, na wsi koło Łodzi chcieli 2000zł bez kazania