Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy post!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-24, 19:35   #38
Asiuchal
Zakorzenienie

Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy

Witam!
Mam małą sugestię, a za razem prośbę. Czy opisując dany ciuszek mogłybyście również pisać jego markę/firmę? Ja staram się to robić, bo wtedy łatwiej dany ciuszek zlokalizować, np. na stronie hurtowni bądź na Allegro.

A teraz opiszę wszystkie ciuszki, które wczoraj dostałam od Insane.
(Kochana, dzięki serdeczne )
Ps. - Przepraszam za jakość zdjęć. Siostra podebrała mi cyfróweczkę i musiałam sobie jakoś radzić starym aparatem. Niestety, w większości przypadków zdjęcia nie odzwierciedlają realnych kolorów ciuszków.

1) FIRMA: MYSTIFY
Sukieneczka w kolorze pudrowego różu. Niestety na tej pozycji się zawiodłam. Falbanki okazały się zbyt infantylne (jak na moje lata), no i przede wszystkim jestem do niej za wysoka (182cm). Sukieneczka dziwnie się na mnie układa - zamiast w talii to pas wypada mi pod biustem. Nie wiem, po prostu dziwnie się w niej czuję. Ogólnie fajny, rozciągliwy materiał, kolorek śliczny no i ten cudny deseń w kropki i kotki... Cóż, nie na moją figurę.

2) FIRMA: ONLY
Śliczny, biały t-shirt... dziecięcy. Niestety nie doczytałam o tym i w efekcie zamówiłam XL, ale dla dzieci. Koszulka jest cudna, ale niestety zbyt maleńka dla mnie. Oddałam ją koleżance dla jej córci. Nie mniej bluzka uszyta została z bardzo dobrego gatunkowo materiału i posiada ciekawą aplikację z wizerunkiem Snoop'iego. Polecam dla Waszych pociesz, bo za taką cenę (12zł) na prawdę warto. Rozmiarówka sporo zaniżona.

3) FIRMA: AMISU
Kolejny nieudany zakup. Bluzeczka ładna, przewiewna, uszyta z lejącego materiału. Niestety rozmiarówka jest sporo zawyżona (co najmniej o jeden rozmiar). Noszę L/XL, natomiast mierząc tę "ikselkę" czułam jakbym miała na sobie najmniej XXL. Z żalem musiałam ją odsprzedać koleżance.

4) FIRMA: MYSTIFY
Fajna, wygodna bluzeczka (posiada delikatne, słodkie falbanki na rękawkach). Jedyny minus to kolor. Zamawiałam czarną bokserkę, a kolor jaki dostałam zostawia wiele do życzenia. Jedno mogę powiedzieć, na pewno nie jest to czerń (łamany szary z grafitem - kolor wygląda na sprany). Nie mnie jestem zadowolona. Materiał cienki, przewiewny, lekko prześwitujący. Rozmiarówka standardowa.

5) FIRMA: AMISU
Materiał przewiewny, lekko prześwitujący. Bluzeczka jest "leista" i przylega do ciała, z przodu zostały naszyte mlecznobiałe koraliki. Powiem jedno - bardzo fajnie prezentuje się na ciele. Rozmiarówka standardowa.

6) FIRMA: America Today
Bardzo skromna, a za razem szykowna bluzeczka. Te kwiatuszki na przodzie są przeurocze. Fajny gatunkowo materiał - miła w dotyku bawełna, która nie prześwituje. Jedyny minus to taki, że rozmiarówka jest troszkę zaniżona (bluzeczka jest na mnie troszkę opięta).

7) FIRMA: STRADIVARIUS
Bardzo seksowny top (za równo pod względem koloru jaki i kroju). Ładnie podkreśla biust, zaś te trzy rozpięte guziczki nadają tylko zadziorności. Rozmiarówka standardowa.

8) FIRMA: BLIND DATE
Po prostu padałam jak ją założyłam! Bluzeczka jest ekstra, aplikacja w stylu policjantki jest bezbłędna. Tym topem robiłam dziś furorę w pracy. Aha, i jest to jedyna bluzka, która dotarła do mnie z kompletem papierowych metek. Rozmiarówka standardowa.

9) FIRMA: PULL & BEAR
Soczysty róż, intrygujące pagony, przewiewny materiał - jak dla mnie same plusy. Rozmiarówka standardowa.

10) FIRMA: CLOCKHOUSE
Rewelacyjna sukieneczka-bliźniak (pod spodem delikatna, lejąca się coś a'la"haleczka", zaś na wierzchu cudna koronka). Seksowna, szykowna - jestem mega zadowolona. Rozmiarówka standardowa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (90,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (63,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (114,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (107,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (67,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (58,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (52,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (79,4 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (95,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (71,2 KB, 92 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2011-05-27 o 15:49
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora