Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-25, 09:04   #1553
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ale mam dobrą nowinę: wczoraj moja magistereczka poszła w całości do promotorka, teraz czekam tylko na ostateczną akceptację i za jakiś miesiąc obrona!

A propos, wiecie co... Byłam dzisiaj u swojego gina na cytologii i powiem Wam, że jak nigdy nic mi po tym badaniu nie dolegało, tak dzisiaj boli mnie całe podbrzusze i do tego mam plamienie, co nigdy się nie zdarzało! Coś mu chyba nie poszło i musiał dwa razy pobierać cytologię... Jakoś mnie to przybiło A byłam z tego lekarza taka zadowolona...
gratuluję ukończenia magisterki mam nadzieję, że zostanie zaakceptowana w całości, nie będziesz musiała wprowadzać żadnych zmian i od razu będziesz mogła śmigać na obronę
co do gina- ja też radzę się z nim skontaktować. tym bardziej, że wcześniej nigdy nic takiego Ci się nie przytrafiło. u mnie po badaniach zawsze było wszystko ok, i gdyby nagle coś takiego mi się przytrafiło to od razu bym do lekarki dzwoniła.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
A wy będziecie mieć jakieś zabawy oczepinowe na swoich przyjęciach? Mam na myśli takie normalne, żadne pompowanie balonów
jak się spotkamy na początku przyszłego roku z zespołem, to ustalimy sobie jakie zabawy mają być. na pewno nie chcemy żadnego pompowania balona z zespołem będzie wodzirej, więc poprosimy, żeby te zabawy były wplecione w całe wesele- tzn. co 2 czy 3 godz jakaś 1 zabawa. nie podoba mi się jak po oczepinach 2 godziny trwają zabawy non stop, bo większość gości wg mnie się nudzi i ucieka zaraz do domu.

miałam iść jutro na trwałą, ale muszę pojawic się w nowej pracy, więc lecę dziś na 12 zrobić sobie na nowo loczki