Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjna zmiana- fryzura i kolor włosów .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-25, 13:23   #25
amelia12101992
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjna zmiana- fryzura i kolor włosów .

Holly
dziękuje bardzo za to zdjęcie, świetnie to wygląda! Kurcze, że mi do głowy nigdy nie pszyszło, żeby tak malować eylienerm
już nie moge sie doczekać kiedy to wypróbuje
musze kupić jakiś właśnie twardszy eyliner bo te w pendzelku to na poczatek nie dla mnie
a kredką, wychodzi jeszcze gorzej, ale spróbuje rozetrzeć, żeby nie było takie bardziej rozmyte.
Są brązowe eylienry? Pewnie tak
Stosuje dwie kredki, czasem czarną, ale częściej na codzień brązowo, jakoś w niej czuje sie lepiej, te czarne czasem mnie przytłaczają i wyglądam jak zła macocha przy mojej blade skórze

jeśli chodzi o brwi to faktycznie mam z tym problem
troche wyregulowałam teraz, żeby miały podobny kształt, ale postaram sie zapuścić i iść do kosmetyczki (choć ostatnio jak byłam to powiedziała, że są dobre) ehh.. trzeba sie wybrać do innej, niech mi wyreguluje odpowiednio do kształtu twarzy..

Greto Kredko
Ehhh... Przegrzebałam dziesiątki tych angielskich stron. Bardzo fajne i pomocne, ściągnęłam sobie palety i będe se do nich stosować.
Ale nie powiem, jestem już naprawde skołowana. Wszystkie te Głębokie Jesienie mają ciemną cere no i co sie najbardziej rzuca w oczy- właśne ciemne oczy
ja z tymi moimi zielonoszarymi czuje sie dziwnie.
Ale warm autumn i soft też nie pasuje, mam za ciemną oprwe oczu..
Skoro jestem mieszanka zimy i jesieni to czy mogłabym zaczerpnąć jakieś kolorki z palety Zimy? Chodzi mi o wyrazisztsze kolory ale o ciepłej nucie.
Z jesieni bardzo mi sie podobaja różne czerwienie, terracota, zółcie, beże, ale czasem chciałabym troche kontrastu (może tak mnie jakoś ciągnie samo w strone tej palety zimy) bo np w takim khaki czy zgniła zieleń, która pasuje do jesieni czułabym sie troche przygaszona, ale to może tylko moje takie odczucia....
oczywiście wiem, że wszelkie kolory tylko z ciepłą nutą mam wybierać
dziękuje Ci bardzo za pomoc
kiedyś wybiore sie do wizażystki, żeby mogła mnie określić za pomocą tych palet, chust..

Jeśli chodzi o włosy, to w tym albo następnym tygodniu wybiore sie do fryzjera, także na pewno wstawie zdjęcie po farbowaniu
Włosy narazie zostawie długie, bo nie wiem jaka mogłby do mnie pasować krótka fryzurka biorąc pod uwage, że moje włosy sie kręcą
Może coś z tgo wyjdzie, ciekawa jestem bardzo jak bede wyglądać w takim właśnie miedzianym brązie, mam nadzieje, że nie będzie to jakaś pomyłka

Wszystko co używałam Ivory mialo różową nute, także podkładów o nazwie Ivory unikam, ale może czas to zmienić
Porozglądam sie też za brązerem.
dziękuje!

amelia12101992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując