2011-05-25, 17:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Cytat:
Napisane przez charal
Na melona musze kilka dni poczekać, bo tego jednego nie mieli w magazynie i moja Pani konsultantka przywiezie mi go w poniedziałek, więc wzięłam Tobie coral, a sobie wzięłam zestaw satin lips(rewelacja!) i bazę pod makijarz(jeszcze większa rewelacja  )
Ok, zaraz smaruję Ci pw, a wieczorem wyślij mi dane to jutro Ci wyślę
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------
Czegoś mi się wydawało wcześniej że Ty jesteś z Warszawy, ale widzę że chyba tylko di4ska, nudziarka i Tenebris to warszawianki, chyba o kimś nie wiem.
Chętnie skorzystam, swego czasu jeżdziłam w okolice Łodzi, w Łodzi był dawniej(nie wiem jak teraz) bazar motocyklowy, jeździłam po części do mojego wehikułu 
|
rany!!!! w tżetomężu nadzieją z tym bazarem ja nic nie wiem
ale poza tym tu jestem w razie co
charal- dlaczego Tobie nie podoba się Aida- lubsz motocylle, i takie rockowe ubranka- ja nie rozumiem nic a nic  :no niewiem:
Cytat:
Napisane przez Danula
Dlaczemu chytrusku? 
Oczywiście wczoraj wspaniałomyślnie i z rozpędem pociągnęłam za dzyndzel z przodu i kółko przyczepione do zamka gdzieś odskoczyło  Jeszcze nie znalazłam dlatego dzyndzel dynda na agrafce 
|
fajna!!!!
no bo nie pokazałaś fotki sama z siebie
Trólliku- a ile masz torebek wszystkich?????
Cytat:
Napisane przez roxana222
Cześć Wam
Chciałam podziękować za skorzystanie z kodu i zasilenie   Niech torebka dobrze się nosi 
|

& 
Cytat:
Napisane przez di4ska
Hej,hej
podczytuje tylko ostatnio... etorba szaleje, szkoda ze nie pozytywnie  dzisiaj mam wolne, bo kolokwium jutro i jakies chorobsko mnie dopadlo 
a tu zaliczenia sie zaczynaja
ja to tylko w Wwie studiuje  aczkolwiek zamierzam zostac na dłużej 
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------
a jakie sa konsekwencje nagany? bo ja to nie wiem nawet 
|
konsekwencje to będzie miała nauczycielka jak ją kali dorwie  
cześć tak w ogóle
|
|
|