Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-25, 17:21   #2675
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Na melona musze kilka dni poczekać, bo tego jednego nie mieli w magazynie i moja Pani konsultantka przywiezie mi go w poniedziałek, więc wzięłam Tobie coral, a sobie wzięłam zestaw satin lips(rewelacja!) i bazę pod makijarz(jeszcze większa rewelacja )
Ok, zaraz smaruję Ci pw, a wieczorem wyślij mi dane to jutro Ci wyślę

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Czegoś mi się wydawało wcześniej że Ty jesteś z Warszawy, ale widzę że chyba tylko di4ska, nudziarka i Tenebris to warszawianki, chyba o kimś nie wiem.
Chętnie skorzystam, swego czasu jeżdziłam w okolice Łodzi, w Łodzi był dawniej(nie wiem jak teraz) bazar motocyklowy, jeździłam po części do mojego wehikułu
rany!!!! w tżetomężu nadzieją z tym bazaremja nic nie wiem
ale poza tym tu jestem w razie co

charal- dlaczego Tobie nie podoba się Aida- lubsz motocylle, i takie rockowe ubranka- ja nie rozumiem nic a nic :no niewiem:
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dlaczemu chytrusku?
Oczywiście wczoraj wspaniałomyślnie i z rozpędem pociągnęłam za dzyndzel z przodu i kółko przyczepione do zamka gdzieś odskoczyło Jeszcze nie znalazłam dlatego dzyndzel dynda na agrafce
fajna!!!!
no bo nie pokazałaś fotki sama z siebie

Trólliku- a ile masz torebek wszystkich?????
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Chciałam podziękować za skorzystanie z kodu i zasilenie Niech torebka dobrze się nosi

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jednak dostałam naganę ale będę się odwoływać

I znam już termin następnego egzaminu ale nie powiem
&
Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Hej,hej

podczytuje tylko ostatnio... etorba szaleje, szkoda ze nie pozytywnie dzisiaj mam wolne, bo kolokwium jutro i jakies chorobsko mnie dopadlo
a tu zaliczenia sie zaczynaja

ja to tylko w Wwie studiuje aczkolwiek zamierzam zostac na dłużej

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

a jakie sa konsekwencje nagany? bo ja to nie wiem nawet
konsekwencje to będzie miała nauczycielka jak ją kali dorwie

cześćtak w ogóle
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora