Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-25, 17:52   #2683
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
czesc wszystkim! ile stron do nadrobienia dzisiaj mialam obrone poszlo gut, ale jedna osoba oblala. konczy mi sie rabat i cos trza zamowic... yy znaczy waznosc kodu ;p
: jupi:

a ja i tak trzymałam kciuki
torebka w nagrodę teraz !
Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
cześć Monia
i wszyscy obecni i nieobecni Witam sie

aaa.. u mnie to nigdy czegoś takiego nie było a ludzie mieli tych nieusprawiedliwionych tyle, że...

w ogole to chciałam sie pochwalić ze znalazłyśmy mieszkanie i sie przeprowadzam w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ech chyba raczej odłożę bejmy na wyprzedaże Poza tym muszę przedłużyć umowę i kupić nowy telefon a te, które mi się podobają to nie ma za 1zł

Bo się wietrzyła wywrócona bebechami na zewnątrz

Wiele Nie będę ich liczyć
pffff! nie umiesz liczyć do tylu??????:hahaha :
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dobry dzień

bo Łysy pingwin to knajpa jego przyjaciela , no i on też mieszka na Ząbkowskiej
lubię Pingwina . byłam kilka razy i fajnie się tam siedzi. w Oparach absurdu fantastyczny klimat, choć nieco klaustrofobicznie . ale koncerty też tam fajne bywają
w ogóle moim marzeniem jest mieszkać na Pradze , tyle fajnych miejsc, Ząbkowska ma urok i...w ogóle .
jednak mama upiera się za czymś, co byłoby tańsze (mamy w planach sprzedanie domu i kupienie mieszkania) i miało dobry dojazd do centrum... pewnie stanie na Pruszkowie/Ursusie

Dianka, nie choruj tylko
mało, że stolica- jeszcze na Pradze musicie mieszkać

niech no ja pojadę do wwy- już ja tego Pingwina obczaję

Nudi- afirmujesz paznokcie? &
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora