Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-25, 23:10   #2764
Dominiique
BAN stały

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ooo to poszalałaś ja też chcę cabernet wine i burgundy alike - kusi weekendowy szał i marchewa na urlop i jakaś czerwień ładna głęboka, ale wiem, ze Ty nie lubisz więc juz nie ględzę

Ja bym poczekała ale jak musisz którąś mieć to kup, żeby nie żałować jak zniknie
Perfumy....ja tak kocham ale już dawno nic nie kupiłam. Brit nie znam ale mam The Beat a muszę koniecznie kupić lub dostać Mexx Woman - mój ślubny sentyment...no i Manię mi potrzeba...ehhh - teraz inne wydatki ale kto wie.
Burgundy alike też ładny, może nastepnym razem Jeszcze kilka odcieni mi się podoba... Czerwienie na pazurkach lubię u innych, u siebie jakoś nie, nienaturalnie się czuję. Najbardziej lubię mleczne, jasne i brązy, teraz zaszalałam z innymi kolorami, zobaczymy, jak przyjdą

Brit są takie lekko słodkawe, do tej pory testowałam tylko, teraz będę miała 50 ml Mania też mi się skończyła, muszę kupić, może na imieniny dostanę, w sumie już niedługo, lekko ponad miesiąc

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
już nie moge się doczekać będzie fajnie

dobranoc

ja też uciekam
Trzymam kciuki za umowę

Dobranocka!
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora