Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-26, 12:18   #4276
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
no dziewczyny ja nie wiem o co jej chodzi...żebyśmy my naprawdę małą cały czas na rękach nosili, ale nie...zresztą jak się do niej nie przytulać czy nie nosić jej na rękach jak ja mam ochotę ją zjeść jak na nią patrze przedwczoraj jak przyjechała mała spała w kołysce a ta tą kołyską tak bujała że myślałam że Lila z niej wypadnie w końcu. Lilka jak zasypia to jeszcze sobie jęczy pod nosem a ta już nad łóżeczkiem czy kołyską i gada do niej no i mała się wybudza tłumaczę jej z tż żeby tak nie robiła ale co tam. Gadać to my sobie możemy.
A teraz siedzi i kręci się jakby owsiki w dupie miała...cały czas to nogą macha, to się buja, wstaje, siada, gwiżdże...jak się nudzi to niech idzie na ogrodzie posiedzieć.
mi tez wszyscy wkółko głowe suszyli ze mam nie trzymac malego an rekach zeby nie spal mi na piersiach zebym go nie lulała nie przytulała ...nosz kurde przeciez od tego jest dziecko zeby je kochac przytulac ...ja musze jakos dac upust sowim uczuciom bo inaczej eksploduje...cigle powtarzali "jak maly bedzie mial 3 lata to tez ci tak bedzie na piersiach spal" ? tomek ma pol roku i sam sie odzwyczil tego .... a kiedy bede przytulała i kolysała swoje dziecko jak bedzie mialo 18 lat???

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora