Dot.: DOBRY fotograf ślubny
Witajcie;-) Jestem tutaj nowa ale chciałam się podzielić z Wami swoimi doświadczeniami jeśli chodzi o fotografa ślubnego. Z moim Tomkiem długo szukaliśmy kogoś odpowiedniego. Zgłaszali się różni panowie. także tacy którzy chcieli po 300-500 PLN a nawet za darmo. Prawdę mówiąc zastanowiło nas to co można oferować za tą kwotę i wydawało nam się że nie warto ryzykować bo w końcu ślub mamy raz w życiu. Tomek trochę zna się na fotografii i okazało się że ma większe doświadczenie niż niejeden z nich. W końcu przyjaciółka - eks modelka - poleciła nam jednego ze swoich fotografów który ponoć zajmuje się także fotografią reklamową i zdjęciami mody, w tym mody ślubnej i sukien wieczorowych. Zawsze jak mi pokazywała swoje zdjęcia to mówię Wam jaka byłam zazdrosna;-) Umówiliśmy się na spotkanie, przyszło dwóch panów którzy rzeczowo wyjaśnili nam co i jak przynosząc przy okazji spory album ze zdjęciami. W efekcie zamówiliśmy sobie kompletny reportaż i fantastyczną sesję romantyczną w blasku zachodzącego słońca. Panowie byli tacy mili że dali nam do tego sporą zniżkę a ja otrzymałam gratis sesję w studio (zawsze chciałam się sprawdzić). Mieszkamy w Nowej Hucie - za wszystko zapłaciliśmy łącznie niecałe 2 tyś PLN. Po moich wcześniejszych doświadczeniach nie sądziłam że można zaoferować tak dużo za tak niewielkie pieniądze. Tomek stwierdził że ci panowie powinni brać zdecydowanie większe pieniądze. A najbardziej cieszyłam się z zazdrości kuzynki;-) Pozdrawiam wszystkich. Madzia
|