2011-05-26, 13:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
darusia co innego sprzątać i gotować bo się musi, a co innego by było jakby ktoś to za ciebie robił, a ty od czasu do czau mogła sobie coś posprzątać czy ugotować tak z chęci. Ja też nie jestem przyzwyczajona, ale bym się zmusiła
Mam dziewczynę co czasami do mnie przychodzi jak ja musze gdzieś wyjść i nie mogę małego zabrać, albo Erykowi troche w lekcjach pomoże, no i tak fajnie jak wrócę a tu mam podłogi czyste czy łazienkę wysprzątaną, oj jaka ja wtedy zadowolona jestem, że mogę przyjść do domu i usiąść na dupie, a nie planować w co teraz ręce włożyć żeby sie wyrobić. I to nie tak ze mam sterylnie w domu, po prostu odkąd mały zaczął chodzić, to tylko tak wszystko ogarniam żeby się nie przewracać o różne rzeczy
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
zobaczysz że drugie dziecko całkiem inne będzie. Jak Eryk miał kolki i przez 1,5 roku nie przespał żadnej nocki, i zasypiał tylko przy cycu lub na rękach, to ten przez pierwsze prawie 5 mc wszystkie nocki mi przesypiał caluskie, ja tylko przez sen raz w nocy mu cyca dawałam żeby mi nie pękły Za to później Eryk grzecznie się sam bawił, to ten lata jak szalony po kanapach, u dziedka na płot się wspina. Eryk jak mu ktoś zabawkę zabrał to popłakiwał cichutko i nic nie mówił, a ten to od razu do bicia i krzyków. Jeden wymiotował przy każdej większej grudce czy na samą myśl że może być w jedzeniu, to Erwinek odkąd zaczął jeść, coś innego niż cyc to bez problemów, nawet jabłko mu daję w całości ze skórką wcina.
|
|