Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-26, 17:15   #2123
infatuated
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D

Pojechałam dzis po zajęciach do rodzinnego domu i robimy dzien Mamy
dzis sie z nią zobaczyłam pierwszy raz od mojego farbowania a ona do mnie "jakie masz jasne te włosy! i jakieś siwe troche?" haha
ja mowie "mamo-perłowe a nie siwe " poza tym nie sa, widziałyscie, tylko refleksy sa bardziej popielate

Cytat:
Napisane przez wasienka Pokaż wiadomość
heja Blondiii już myślałam że będę miała spokój od mojego ex-Tż a tu prosze, zaczal mi wydzwaniac pisac, dreczyc mnie, zastraszac ze mi przyjdzie do rodzicow i bedzie robil awanture myslal chyba ze moja mama nic nie wie, a wie wszystko, zadzwonila do jego mamy, okazalo sie ze jej nie ma w domu, dlatego tak wydzwania (z domowego). pisal mi jakies glupoty ze mu oddam jakies pieniadze z palca wyssane, ze ma swiadkow ze go zdradzilam z takim kacprem a tak oczywiscie nie bylo, ale nie wazne umawialam sie w ogole z jego mama ze reszte kasy oddam 30 maja a ten mi dzis dzwoni i przypomina ze koniec maja sie zbliza. padalec jeden
dziś z mama jade do jego mamy, juz sie umowila i oddam reszte kasy i NARA
co za typ...

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
dziewczyny zrobiłam na szybko fotki szminki i kłaków i wrzucam, aleee szminą się pomalowałam krzywo, później zrobię lepsze fotki, teraz lecę

dobrze się czuję w takim kolorze, myślę, że ten 33 byłby dla mnie zbyt jasny, a tak czuję się git, fajnie wygląda z moją karnacją
włoski boskie jak zwykle
a szmineczka piekny pomidorek pokaż z buzka!

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
kiedyś jak byłam w gimazjum zakochał sie we mnie chłopak z innej klasy wielki i przy kosci łaził za mną łaził... ja go nie chciałam potem zaczął mnie nekać i wyzywać a któregoś dnia szedł za mną rzucił mnie na asfalt lezał na mnie i na koleżance nie chial zejsc i tak męczył.. pewnego dnia zobaczyłam go z kolegami podeszlam i powiedziałam cytuje" od✂✂✂✂✂✂✂ sie odemnie ty **** itp... i zrobiłam mu taką siare przed kolegami ze jest jakiś zboaczony nienormalny... od tego dnia omijał mnie wielkim łukiem...
gościa z gimnazjum zrozumiem ale 30-latka który w ten sposób postępuje można jednogłośnie orzec idiotą

omg..kolejny

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
ale jeszcze nie wiem jaka farbka
chcialam kupić Excellke 9,13 ale mnie z nią wkurzają, w Rossie wyprzedaż po 12 zł sa na CND,a w Tesco 30 zł a ja razem z przedluzkami bym musiala kupić 2 wiec niech spadają
ahh Excellka 9,13 mam do niej sentyment

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Aaa laski jeszcze tak zapytam, ile mniej wiecej kosztuja szkła do okularów? Takie najprostsze do takich do czytania czy do komputera I takie zwykłe oprawki ile to moze wyniesc? Jest szansa że sie tak w 150 zł zmieszcze?
szkła w vision express z antyrefleksem do czytania czy do kompa-199 zł
a oprawki to rozne ceny tam mają najtansze chyba 150?
infatuated jest offline Zgłoś do moderatora