Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub w rozmiarze XL
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 20:05   #1708
dotaa
Rozeznanie

Dot.: Ślub w rozmiarze XL

Cytat:
Napisane przez Ewooszca Pokaż wiadomość
Dziękuję

Tak się zapytam was dziewczyny odnośnie tortu. Miałyście/będziecie mieć tort z masą czy bitą śmietaną?
Szczerze mówiąc ja chce mieć tort z masą, teściowa też, a moja ciotka się upiera że jeden tort powinien być z bitą śmietaną, bo nie każdy może lubić i zechce sobie wybrać jakiś inny niż z masą.
Tylko kto na weselu sobie wybiera który kawałek tortu chce, nie ma przecież napisane, że ten to z masą czekoladową a tamten śmietaną czy jeszcze tam innym. Strasznie mnie wkurzyła tym moja ciotka. Mój ojciec też nie uważa innego tortu jak tylko z masą. Ze śmietana to ja biszkopt mogę w każdej chwili przełożyć. Dla mnie osobiście to nie jest tort
Jakie Wy macie swoje wybrane/zjedzone ?
Twój śłub, Twoje wesele, Twój wyczekiwany dzień więc to TY masz być zadowolona. Na wszystkie "dobre rady" bierz poprawkę, każdy by chciał swoje trzy grosze wtrącić, ale to WY jesteście najważniejsi. Lubisz tort z masą wiec takiego zamów. W sumie ja się nad tym nie zastanawiałam, wiem tylko tyle że na 60 osób 8 kg tort wystarczy (tak mi podpowiedziała pani z naszej restauracji ). A i wiem, że u mnie kg tort kosztuje 40 zł
Elegancki masz tort the rock. Zawsze mnie zastanawiało jak smakuje taki marcepanowy tort, bo jeszcze takiego nie próbowałam.

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

dotaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując