2011-05-26, 21:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Napisane przez agniesikk
I Ty nadal chcesz ratować ten związek...?
Dziewczyny, ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Boże, jestem taka szczęśliwa 
|
gratuluję! Fantastycznie
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Jestem dziewczyny załamana  Wszystkiego mi się odechciało. Wszystko mam w dupie i to z każdym dniem głębiej 
|
hm? ;>
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria
i tak sie z nim obchodziłam... Na poczatku co by sie nie dzialo to ja brałam wine na siebie (np. robił mi awanture z zazdrości - "no może faktycznie źle się ubrałam, a przeciez mam jego" - to nic ze nie nosiłam spódniczek ani bluzek z dekoldem). Potem jak chciałam mu pokazac że on tez nie jest ideałam, zaczęły się schody... Heh, emancypacja kobiet wzieła górę 
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------
wysyłam ok 25 podań dziennie (poczta i mailowo) i wykonuję średnio 10 talefonów w sprawie pracy - wydaję mi sie że to jest intensywnie  jak złapię dorywcza prace to idę bez wachania, byłam jakos w lutym ale to tez tylko 1,5 miesiąca.... Zapisałam sie na jakis projekt z urzędu pracy (szkolenia a potem 6-msc staż), w lipcu jest koniec rekrutacji i dowiem sie czy sie udało... A na razie zajmuje sie tym dzieckiem znajomych ale to tez wychodzi tylko 2 tygodnie miesiecznie, a w jednym tyg po 2-3godz/dziennie... Kokosów z tego nie będzie. Ale zawsze coś 
|
jaką skończyłaś szkołę? Morze jakies studium pomatoralne? Teraz jest dużo bezpłatnych, zajęcia są przez weekend więc nie zajmuje tak wiele czasu.
Monia dobrze mówi, musisz zadbać o siebie i przyszłość córeczki!
Ale Znając życie i tak najpierw chcesz poczekać i spróbować, bo może jednak się uda, co?
|
|
|