Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-26, 21:28   #4703
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
I Ty nadal chcesz ratować ten związek...?

Dziewczyny, ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Boże, jestem taka szczęśliwa
gratuluję! Fantastycznie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Jestem dziewczyny załamana Wszystkiego mi się odechciało. Wszystko mam w dupie i to z każdym dniem głębiej
hm? ;>

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
i tak sie z nim obchodziłam... Na poczatku co by sie nie dzialo to ja brałam wine na siebie (np. robił mi awanture z zazdrości - "no może faktycznie źle się ubrałam, a przeciez mam jego" - to nic ze nie nosiłam spódniczek ani bluzek z dekoldem). Potem jak chciałam mu pokazac że on tez nie jest ideałam, zaczęły się schody... Heh, emancypacja kobiet wzieła górę

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

wysyłam ok 25 podań dziennie (poczta i mailowo) i wykonuję średnio 10 talefonów w sprawie pracy - wydaję mi sie że to jest intensywniejak złapię dorywcza prace to idę bez wachania, byłam jakos w lutym ale to tez tylko 1,5 miesiąca.... Zapisałam sie na jakis projekt z urzędu pracy (szkolenia a potem 6-msc staż), w lipcu jest koniec rekrutacji i dowiem sie czy sie udało... A na razie zajmuje sie tym dzieckiem znajomych ale to tez wychodzi tylko 2 tygodnie miesiecznie, a w jednym tyg po 2-3godz/dziennie... Kokosów z tego nie będzie. Ale zawsze coś
jaką skończyłaś szkołę? Morze jakies studium pomatoralne? Teraz jest dużo bezpłatnych, zajęcia są przez weekend więc nie zajmuje tak wiele czasu.

Monia dobrze mówi, musisz zadbać o siebie i przyszłość córeczki!

Ale Znając życie i tak najpierw chcesz poczekać i spróbować, bo może jednak się uda, co?