Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-27, 11:40   #1904
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Prosze o trzymanie ze mnie jutro kciuków
Mam jutro egzamin z 2,5 roku i bardzo się denerwuje, czuję jakbym nic nie umiała

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko, byc moze będziecie wiedzialy a mianowicie: ile kosztuję wynajęcie barmanów (2) na wesele? ze swoim barem, owocami do ozdoby i szklem? znalazlam kilku w necie ale nie ma cennika.. napislam do Nich maila ale jestem niecierpliwa i zanim odpisza to jajo zniose wogole mysliscie ze to dobry pomysl?
Wydaje mi się, że 2 barmanów to będzie coś ok. 2000... Może nawet trochę więcej.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogę mieć do Was prośbę?
Zaczęłam pisać bloga. W sumie jeszcze nie ma się czym chwalić, bo jego rozwój jest dalego w lesie, ale chciałabym go jakoś rozpowszechnić.
Mogłybyście opublikować linka do tego bloga na waszych kontach FB na przykład?
Linka znajdziecie w moje stopce Na Szlaku
Już udostępnione i nawet sobie zapisałam, bardzo mi się ten Twój blog podoba Bardzo dużym plusem jest też, że nie ma w nim błędów, bo na to zawsze zwracam uwagę No i wszystko jest bardzo fajnie, przejrzyście pisane, podkreślone i zaznaczone co najważniejsze, będę na pewno polecać znajomym przed wyjazdami, a i sami z TŻtem będziemy korzystać, bo chociaż ja jestem wytrawnym górskim piechurem od urodzenia niemalże (pierwsze szczyty zaliczałam u Taty na grzbiecie ), to jednak zawsze były to wyjazdy zorganizowane, grupowe i z Rodzicami, gdzie nigdy nie musiałam się niczym przejmować... Pierwszy raz bez Nich pojechałam zeszłej jesieni z TŻtem, który był w górach pierwszy raz - i powiem Ci, że szkoda, że wtedy nie było Twojego bloga Pojechaliśmy jak te dwie siroty, całe szczęście, że wzięliśmy ze sobą te najpotrzebniejsze rzeczy. Aż mi normalnie było wstyd, że o tylu rzeczach zapomniałam, no ale rzeczywiście pierwszy raz w taką wyprawę sama wyruszałam, a TŻ w ogóle pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o tym fotografie? Jest bardzo niedrogi i zastanawiamy się czy nie robić u niego pleneru
http://www.photogold.pl/
Mi się te zdjęcia bardzo podobają, mają fajny klimat i widać, że pomysłowe Jak jeszcze niedrogo, to nie ma się nad czym zastanawiać

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
u mnie TŻ nigdy nie zostawał na noc bo nie było ku temu powodu zbyt blisko mieszka ale nie zapomnę jak pierwszy raz pojechaliśmy do mojej babci na wielkanoc no i przyszła pora spać. Moja mama do mnie "ty śpisz na wersalce a Michał na tym rozkładanym fotelu" A moja babcia " no tyś na głowę upadła?? niech śpią razem" od tamtej pory gdziekolwiek byśmy nie pojechali śpimy razem
hehe, jaka postępowa Babcia, super
Z nocowaniem, no cóż, miałam problemy z moim pierwszym chłopakiem - wtedy nie było opcji, żebym w ogóle gdzieś się włóczyła, a jak On raz przyjechał do nas na wakacje na działkę, to musieliśmy spać w 2 osobnych pokojach. Natomiast do TŻta po prostu się wprowadziłam, a Rodziców wtedy nie było, bo właśnie przeszli na emeryturę i całe lato byli na działce... Więc jak wrócili, to mieli niespodziankę, że córeczka już nie mieszka z Nimi oczywiście, że było gadanie, ale ponieważ do tej pory zawsze byłam raczej grzeczną córeczką, to powiedziałam, że już jestem na tyle dorosła, że sama mogę podejmować swoje decyzje i albo je uszanują, albo będą między nami ciągłe kłótnie, czego bym nie chciała. Więc Mama odpuściła, ale Tata nieco odetchnął dopiero, kiedy TŻ się oświadczył Chociaż oczywiście Tatuś, jako wierny katolik, do tej pory tego nie popiera i już się nie może ślubu doczekać

Cytat:
mój chrapie jak leży na plecach więc muszę go szturchać żeby się przekręcił poza tym gada przez sen. I potrafi się obudzić ale dalej mu się coś sni i gada totalnie od rzeczy

a gdybyście słyszały jak mój tata chrapie podziwiam moją mamę że może tak spac ale to chyba lata praktyki
Mój Tata tez strasznie chrapie, ja nie wiem, jak można tyle lat żyć i nic z tym nie zrobić. Ale widać Mama się przyzwyczaiła. Ja bym tak nie mogła, bo mi wszystko, co regularne (tykanie zegara, krople uderzające regularnie o rynne, czy właśnie chrapanie) nie pozwala spać. TŻ chrapie czasem tylko jak leży na plecach, ale śpi na brzuchu, więc nie mam z Nim problemu. Za to nadajemy oboje czasem równo, ale to nam akurat nie przeszkadza, kupa śmiechu z tego jest, jak rano sobie opowiadamy

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
aaaaaa mam piosenkę na pierwszy taniec z mojej ulubionej bajki - i nie są to Gumisie

http://www.youtube.com/watch?v=-m0k6I8xNGg&feature=fvst
Kocham piosenkę i kocham film Jak zresztą większość disneyowskich produkcji, ale do Pięknej i Bestii mam sentyment. Jakiś czas temu ściągnęłam sobie całą filmografię Disneya do 1999 roku i jakaż to rozkosz wracać do starych bajek! Moje dzieci też będą je oglądać, a i TŻ przy okazji zobaczy, bo On prawie żadnych bajek nie zna z dzieciństwa.

Cytat:
laseczki lecę spać dobranoc

o 10 mam kolokwium więc proszę o kciuki

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
haha..
były gorsze akcje , ucieczka z Oswięcimia na przykład, mama złapała mnie na klatce schodowej
Dobra jazda

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
też mam ją na kasecie i oglądałam ją z milion razy ostatnio nawet z moim małym bratankiem i moja córa też ją będzie oglądać a co nie wiem jeszcze co powie TŻ na ten temat ale ja go już przekonam do tej piosenki aby tyljko nie powiedział że do bajki tańczyć nie będzie
Tym, że do bajki, to bym się raczej nie przejmowała, bardziej bym się zastanowiła, co Twój TŻ powie na bycie Bestią w tej historii... Bo skoro Ty będziesz Beauty...

jagata, trudno powiedzieć, bo fotografów jest mnóstwo i każdy liczy sobie inaczej. My mamy za 2150 reportaż z całego dnia plus plener innego, ale z tego, co się orientuję, to nie jest wysoka cena.. Teraz dobrzy fotografowie ok. 3000 chyba biorą. Wszystko zależy od tego, jak bardzo podobają Ci się zdjęcia, no i jaki masz budżet.

gosza, fantastycznych masz Rodziców

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-05-27 o 11:42
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora