Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-27, 10:43   #4167
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Dobry Tirówki( tylko mi się nie obrażać hihi)

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej, weszłam na wątek i patrzę jakie tytuły wymyśliłyscie i normalnie mnie zagielo-i się wzruszyłam. No nie wiem czy my przykładem świeciłysmy-ale dzieci już mamy po tej stronie brzucha. Tytuły fajne ja na wieczór padam po całym dniu na oddziale. Uczymy się powoli jeść i zaczynamy mieć ładna wagę...
Bella super wieści trzymam za dziewczynki już idzie ku lepszemu

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
.

Trzymajcie kciuki, jade zaraz na uczelnię. MUSZĘ ZDAĆ!!
po południu mają być jakieś burze hellołł
trzymam mocno zdasz na vpewno!!

[QUOTE=Sloneczko555xxx;271 46179]Shira Kochana jesteś że mnie uwzględniłaś

Słoneczko jesteś jedną z pierwszych wizażanek z jakimi rozmawiałm jak miałabym cie nie uwzględnić

[QUOTE=margaret82;27147001]

Shira uwazaj bo Cię straż graniczna złapie i w Faktach usłyszymy o kobiecie w ciązy która przemycała lek na kolkę

hehe dobrze że już nie stają na granicach bo mógłby być problem jak mnie zamkną to napiszcie petycje o moje uwolnienie proszę

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was rozpoczęla już masowanie krocza olejkiem? Albo ma w planie?
Mi położna, która będzie ze mną przy porodzie zaleciła od początku czerwca rozpocząć masowanie olejkiem do krocza firmy Weleda, alby unikąć nacięcia podczas porodu. Do tego od początku czerwca codziennie pić jedna filiżankę herbaty z liści malin.
Olejek zamówiłam na allegro, bo nistety u nas nie mogłam znaleźć, na dniach powinien przyjść.
tak nam tez na SR mówili o tym masażu jak nie pomoże to przynajmniej moje krocze będzie miało chwilkę dla siebie

Cytat:
Napisane przez Makobratek Pokaż wiadomość
Hej, hej, hej Sto lat mnie nie było... Nawet nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta :P
ja pamiętam bo taki kwiecisty nick co słychać co tak mało piszesz??

i kochane przestańcie mnie tak chwalić nic takiego nie robię przecież mam okazję zajechać na małe zakupki i tak po drodze mi to jest
a to przecież dla naszych maluszków przecież ciotka wizażanka ma jakieś obowiązki a jeśli chociaż jednemu bobaskowi ulży po leku to już gra warta świeczki