Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziennik regeneracji włosów - część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-27, 10:49   #1303
FryzjerstwoMojaPasja
BAN stały

Dot.: Dziennik regeneracji włosów - część III :)

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
przepraszam, ze się wtraciłam ale akurat ja mam "nadwrażliwość na tym punkcie" jak to napisała koleżanka. Nic nie wie o człowieku, nie wie po co i dlaczego a komentuje. Może za mało razy zemdlała w miejscach publicznych żeby cokolwiek zrozumieć.
Ja mialam podejżenie guza mózgu i samej mysli, że można coś takiego mieć nie zyczę nikomu, dlatego współczuję Ci
niestety ale ja jak nie wezme witamin z rana to na 1000% zemdleje w ciągu dnia więc... no własnie "więc" nic więcej nie dodam...
O Jezu Ty masz podobną sytuację do mnie, bo ja miałam 4 lata temu zapalenie opon mózgowych a tak od dwóch lat zmagam się z migrenami i też miałam podejrzenie jakiegoś guza lub tętniaka mózgu, miałam TK głowy ale nic nie wyszło, głowa jest 'czysta' więc to są skutki uboczne tego zapalenia opon mózgowych, jakieś powikłania. Jest tego więcej bo miałam migdałki do wyciecia a potem dostałam tej anemii.. I non stop jadę na lekach na migreny ktore m.in mogą powodować też tą anemie i niedobory. Masakra.
FryzjerstwoMojaPasja jest offline Zgłoś do moderatora