2011-05-27, 13:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Cytat:
Napisane przez bosti
dzięki dziewczyny za rady, ale na szczęście już lepiej z moim cycem.
|
Super ze juz lepiej jak dobrze miec w domu ssaka
Cytat:
Napisane przez blackrose4u
woda sie konczy
|
Ja uzywam wody z kranu przegotowanej i malej nic nie jest;p
Cytat:
Napisane przez Montii
nas raz złapal deszcz w marsupi to tż dał mi swoją bluzę i jak się zapięłam to malego zakrylam ;p mozesz zabrac parasol.. hm albo poczekaj chwilę 
|
Mnie zlapal deszcz jak mialam mala w nosidelku i otworzylam parasolke bo w UK najlepiej ja ciagle miec przy sobie heh
Cytat:
Napisane przez Montii
Nie no to na szczęście mały potrafi zając się sam sobą, np pod karuzelą 1,5 h czy na macie z 40 minut  a jak ja gotuję obiad to biorę go na leżaczku do kuchni i obserwuje co tam matka kaleczy hehhe bo ja i gotowanie to trudny temat
wieczorem to Fabian ma bezwład , przelewa się w rękach, taki jest zmęczony, czasem sygnalizuje to ciszą i zasypia po tajniacku a czasem marudzi 
|
Jak Tobie dobrze moja najdluzej pobawi sie na sogie patrzac na swoje nogi, ale jak odejde to mialczy
Cytat:
Napisane przez Montii
Olusiaa_ jak był mniejszy to buszował częściej w nocy a teraz nie wiem, jakoś samo się unormowało, on wieczorem już mi sam pokazuje,że jest zmęczony więc jak go kąpie i kładę to bez sprzeciwu zasypia i spi 7-9 h
ale coś za coś.. w dzień śpi 30 minut... loool, akurat coś zjem i się pomaluje i tyle mojego 
|
Moj potworek spal dzis srednio na jeza od 21 do 3 i od 3.20 do 6.40 i pozniej pospalysmy do 8.40
Cytat:
Napisane przez patrycja_22
hihi  to jak już kupiłaś to Ci pokaże jeszcze jego harce  A to ostatnie zdjęcie to po ostatniej przejażdżce, spał 3 godziny i w domu jeszcze 1,5  lubię tą fotkę bo wygląda jakby ciężki dzień miał 
|
Twoj maly to juz duzy chlopczyk Slodki
Cytat:
Napisane przez prunelle
czy Wasze dzieci też przez sen wybuchają nagle strasznym płaczem?? Mój tak robi czasem a mnie to przeraża. Nie budzi się, oczu nie otwiera, tylko jest ryk i nagle cisza...
|
Moja czasami przez sen placzea, alebo sie smieje i zazwyczaj sie nie budzi.
Bylismy na 6 tygodniowym sparawdzeniu(check up). Mala w ciagu ostatnich 9 dni przybrala tylko 160g :/ wiedzialam ze malo jadla ehhh wazy 5300g i jutro ma 8 tygodni (by the way gratulacje 8 tygodni traicionera ). Oczywiscie internistka powiedziala, ze wszytsko ok... jelsi przybiera i jest radosna to zero problemow... glupia baba... sprawdzala bioderka itd wszytsko napisala ze jest ok... ale ja jej srednio ufam . Mala przez cale badanie, wazenie, rozbieranie(2 razy) , czekanie nie plakala tylko sobie gadala pod nosem i patrzyla na swoje nogi rozplakala sie dopiero jak lekarka zaczela mnie sprawdzac.
Wczoraj patrzylam jak to sie tam w srodku zagoilo i tak gleobok w srodku mam jakby guzka:/ nie boli ale wczesniej tego nie bylo i nie wyglada(w dotyku) jakby to bylo po rozdarciu. Taki guzek jak palec. Oczywiscie lekarka zlookala bo jej kazalam i stwierdizla ze jak nie boli to jest ok:/. Wzielam tabletki Yasmin ciekawe jak beda na mnie dzialac.
Dostalam rodzinne(Child benefit) tu w UK nalezy sie praktycznie kazdemu 20funtow na tydzien, plus zalegle 8 tygodni wiec pare groszy bedzie na pampersy i jedzonko dla malej... zrobie zapas do hiszpani bo tam drozej...
Ide obudzic mala bo musi jesc bo chuda jest ... (to na pewno nie po mamusi )
|