Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-27, 17:10   #4284
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
A pamiętasz Karolinee jak na początku się przejmowałyśmy, że wszystkie mają brzuszki, a my nie
Pamiętam, pamiętam a teraz u mnie jak w końcu się pokazał, to już nie koniecznie chcę, żeby był większy, bo ciężko czasami z nim nie ma to jak kobieca przewrotność

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny od 30 maja w Lidlu jest termometr do czoła i ucha za 45zł,
powiedzcie czy się opłaca? Niby 3 lata gwarancji.

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_19069.htm
Ja tam się na niego zaczaję, cena w stosunku do innych konkurencyjna. Oby tylko dobrze działał

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

no teraz już pięknie się zaokrąglił
brumeczku a czy Ty wklejałaś nam swoją buźkę już? bo ja nie wiem jak Ty wyglądasz
no właśnie brumek!!! Pokazuj się! Bo ja Cię póki co kojarzę na zdjęciach tylko z tych rajstopek czarnych, bo często na fotkach brzusia w nich występowałaś twarzyczkę bym chętnie zobaczyła

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
czesc dziewuchy my juz po wizycie mała wazy 1200 gr wszystko jest super ,dostalam nawert kopmlement od lekarza ze pieknie wygladam
ale przytylam 3 kgto juz bedzie 9 w sumie szok,,,,malutka narazie ulozona posladkowo tak jest od poczatku mam nadzieje ze sie przekreci,pytalam lekarza o pozycje w czasie snu bo dzis niemoglam spac na zadnym boku na prawym mala mnie kopala i lewym tez na wznak mi bylo niewygodnie,powiedzial mi ze najgorsza pozycja do spania to wlasnie na wznak bo jest jakis ucisk na zyle czy cos takiego najlepiej spac na lewym na prawym tez mozna jesli nierobi sie nam slabo,pedze was nadrabiac
Super, że z małą wsio ok, a kg się nie przejmuj - wszystko na pewno zrzucisz

MAJA 06.08.2011 r.

Edytowane przez karolinee1983
Czas edycji: 2011-05-27 o 17:12
karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora