|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Agnesik GRATULACJE!!! To był Twój pierwszy egzamin bo juz nie pamiętam, jak tak to tym bardziej gratuluje.
Cindy do roboty zrzucaj ten nadprogramowe kg
Psyhe Ty durniu nie szukaj miłości ona sama przyjdzie!!!!
Pikanteria ja wiem że taka sytuacja w domu może człowieka tylko czynić nieszczęśliwego ale i z tego można wyjść. Mój TŻ miał rodziców alkoholików. Oboje nie pracowali było ich w domu 6(5 chłopców i 1 dziewczynka) potem doszło jeszcze 3. Rodzice dostawali na 6 dzieci 250zł zasiłku i jak jechali do miasta(8 km) je odebrac to szli do baru zamawiali sobie kurczaka z rożna pare piwek itd. Potem szli do supermarketu i kupowali dla dzieci najtansza pasztetowa i chleb a sobie szynke i żółty ser i taksówką wracali do domu. Mój TŻ poszedł do zawodówki na cukiernika i w trakcie praktyk zabierał co tylko mógł do domu żeby jego rodzeństwo miało co jeść. Potem poszedł do wojska i kazdego 5 dnia miesiaca dostawal zold i wyobraz sobie ze jego brat zawsze przyjezdzal rowerem do niego i zabieral mu ten żołd bo ojciec mu kazał a sam kupił za to wino i papierosy. Jak wyszedł z wojska wyprowadził się od rodziców i zaczął pracę w cukiernii. Potem jego mama się powiesiła i on jako jedyny pracował i po pogrzebie ojciec go pyta: Zostały Ci jakieś pieniądze z zasiłku? Tak 1000zł. Na co ojciec daj mi je ja kupię najmłodszym siostrą(bliźniaczki) wyprawki do szkoły bo szły do 1 klasy akurat. Dał mu te pieniądze. Po 2 dniach ojciec ma pod domem auto które rozbija po krótkim czasie a po miesiącu nową kobietę. Od tamtego czasu nie utrzymują kontaktów bo jeszcze w międzyczasie ojciec oszukał go na pieniądze itd. Potem mój TŻ stwierdził że z cukiernictwa nie ma pieniędzy i zapisał sie do UP i poszedł na kurs spawacza, dzis zarabia duze pieniadze w miedzy czasie zrobił średnie wykształcenie. Aha ma on 8 rodzenstwa i tylko on radzi sobie w zyciu. Wiekszosc pije na umór itd szkoda gadac ale jak ktoś chce to można się podnieść z takiego dołka.
Wierzę w Ciebie, że zrobisz wszystko żeby Ty i Twoja mała miała super szczęśliwe życie
|