2011-05-27, 21:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
dobry wieczór!!!!! 5 stron musiałam nadrobić.... z czego 3 były o jedzeniu 
Cytat:
Napisane przez Kasiorek211
Cześć Myszki.... Boli mnie brzuch ze strachu... Dzwoniłam dziś do szpitala, są moje wyniki histo i sekcji dziecka.... aż mi niedobrze jest... jak ja wytrzymam do wtorku???
A dziś mi się śniło, że Lucy jest w ciąży. Zobaczymy czy moje przepowiednie się sprawdzą  bo to już drugi sen o Was.
|
ale piękny sen 
Cytat:
Napisane przez Toto1
no przyjemnosc przyjemnoscia... ale.. powiedzcie mi kto sie kocha zaraz po@ ?? bo ja to nie bardzo mam ochote  moje@ sa okropnie bolesne i potrzebuje paru dni na odstapke.. a tu klops! nie ma wytchnienia haha 
do roboty 
|
ja mam największą ochotę w dni płodne, dzień przed @ i podczas okresu też 
Cytat:
Napisane przez bacharybnik
A ja mam już wyniki z dzisiejszej bety 17174,50 mlU/ml, ostatnio było 9605,20 mlU/ml więc chyba jest dobrze bo rośnie 
|
ładnie rośnie 
Cytat:
Napisane przez Cookie24
ale wesoło tu dzisiaj czyzby dlatego, ze juz piatek?
Dziewczyny, mozecie mi powiedziec czy po # bralyscie (lub bierzecie) jakis komplet witamin ? Na razie mam folik i falvit... ogólnie chodzi mi o to , ze mam za malo zelaza i ogolnie chce sie wzmocnic... a kazdy lekarz mowi co innego, na razie jestem na etapie szukania odpowiedniego. Do ostatniego, ktory teoretycznie prowadzil mi ciaze (choc za wczesnie bylo, zeby tak to ujac) ide za tydz tylko po wyniki cyt. .
|
ja od momentu jak dowiedziałam się o ciąży, łykam kwas foliowy. i witaminy na włosy i paznokcie 
Cytat:
Napisane przez Toto1
mam jeszcze arbuza 
|
ubóstwiam!!!
Cytat:
Napisane przez Nita6
dziewczyny a tak z innej beczki co kupilyscie swoim mamom na dzien matki
ja jutro sie wybieram na jakiś zakup
nie mam pojecia co jej kupić
życzenia złożyłam ale prezentu jeszcze nie mam
|
dla mojej mamy zrobiłam chustecznik (zdjęcie w moim wątku )
teściowej zapaliłam znicz 
Cytat:
Napisane przez Toto1
ooo ale bym zjadla... jaka kolwiek kanapke.. ale nie mam najlepszego na swiecie polskiego chleba buuu  4 lata juz nie jadlam 
|
a przyjeżdżasz czasami do Polski? masz tutaj jakąś rodzinę? Bo pisałaś, że rodzice mieszkają w Niemczech?
|
|
|