Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-28, 03:06   #2458
J0anna
Przyczajenie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

A mnie nieodmiennie dziwi używanie przez kobiety antykoncepcji. Płacą wielkie pieniądze żeby sobie zaszkodzić. Duża część pań zaraz się zbulwersuje.
Niepotrzebnie.
Przeczytałam ulotkę Harmonetu akurat. Lek hormonalny antykoncepcyjny stosowany doustnie a dalej..........
,,Hamuje wydzielanie gonadotropin, co skutkuje zahamowanim owulacjii,,
czyli co? - nie ma owulacji, nie ma popędu. Nastepuje spadek libido. Dałoby się przeżyć na upartego.
dalej........ ,,Dochodzi również pod jego wpływem do zmiany składu śluzu szyjkowego"
czyli co? - śluz byle jaki, plemniki zdychają w przedbiegach, a niech tam, nie nasza własność, niech zdychają. Da się przeżyć
a dalej.......,,oraz wywołaniu takich zmian w błonie śluzowej macicy, które zmniejszą prawdopodobieństwo implantacji komórki jajowej"
i to mnie właśnie dziwi - jak już to dziecko, nie daj Boże powstanie, to spływa do kibla, bo błona śluzowa macicy zniszczona i Małe nie ma się gdzie zagnieździć. A babeczki się cieszą i nawet płacą grubą kasę za miliony poronień, o których mam nadzieję nie wiedzą.
Dziwne doprawdy dziwne!
J0anna jest offline Zgłoś do moderatora