Hehe nie wiem

Chyba piękno tej metody polega na tym, że to własny tłuszcz, jak nie ma się swojego to chyba kaplica.. tak mi się wydaje

Zresztą może to dziwne, ale ja cudzego bym nie chciała

Tja.. staniki.. wiesz.. ja też mam taki stanik co ma kilo gąbki i powiększą nieźle

ale.. odstaje u góry mocno i widać, że to fake - troche wieś w takim staniku chodzić

Poza tym.. co z tego, że mam w staniku "biust" jak go zdejmę to będzie to samo..
Co do oków to możesz kupić sobie jedną sztukę soczewki (koło 25 zł czy to focus czy J&J) i założyć i zobaczysz czy Ci odpowiada.. jak nie to trudno a jak tak to dokupisz drugą i możesz nosić
A i co do Twojego ex to się nie dziwię, że zrobił takie oczy

przecie Ty nie potrzebujesz powiększać
Zapomniałam wam napisać - do Damy Kier pisałam bo widziałam, że mają 65 obwody.. chciałam tam albo w Konradzie stanik.. ale potrzebuję biały a Konrad ma raczej kolorowe..
ale patrzyłam na rozmiarówkę Damy Kier i u nich najmniejsza miseczka ma aż 87-89 cm !

(więc wiem na pewno, że będzie na mnie za duża bo kiedyś z Konrada zamawiałam miseczkę A - która miała właśnie taką miseczkę i był dużo za duży

)
Więc napisałam do DK czy w razie czego można staniczek zwrócić.. to mi odpisali, że jak będzie zły rozmiar to mi wymienią na inny

To napisałam jeszcze raz, że pytałam o zwrot bo jednak ich najmniejszy rozmiar wcale nie jest taki mały (dla porównania Konrada 65 C ma tylko 81-83 !) to mnie olali i nie odpisali
No i jak tu kupić stanik przy takim płaskocycu