Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-28, 11:45   #2113
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
no więc, oto suknie, które przymierzyłam...

w pierwszej wyglądałam najlepiej i było wow....

w tej z falbanami wyglądałam zeka śmiesznie
księżniczka -boska- ale droga....
reszta bez szału
Pani w salonie bardzo miła i pomocna
Mam zapisane dwie ostatnie A pierwsza tez bardzo ładna.

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
No nie wy3mam!!! My też właśnie za tydzień mamy w weekend nauki!!! I poradnię. W Dublinie Opłata- 25euro od osoby
Dziewczyny, Wy też coś płaciłyście za nauki/poradnię?????????? Ja nie spodziewałam się absolutnie żadnych opłat...chcemy się pobrać, a te nauki to wymóg kościoła, więc dlaczego spełniając ten wymóg mam za to jeszcze płacić???? Tym bardziej, że jeszcze w kościele się przecież płaci za sam ślub, organistę bla bla bla......ehhh
...

A Paryż nocą....mnie niestety odstraszył.... Wieża nocą wygląda bosko- to fakt. Nawet lepiej niż w dzień, bo wtedy nie widać całego tego żelastwa, tylko same mieniące się światełka Niedaleko niej mój TŻ poprosił mnie o rękę płynęliśmy sobie wtedy po Sekwanie... Po Naszych zaręczynach, skończonym rejsie, telefonie do Mamy i jako takim ochłonięciu... poszliśmy się przejść...spacerowaliśmy właśnie przechodząc pod wieżą... i wtedy......w ten piękny, magiczny i przepełniony romantyzmem wieczór w Paryżu ....zobaczyłam....... SZCZURA!!!!! JEZZZZUUUUU!!!! OGROMNIASTY PRZEBIEGŁ NAM Z 3 METRY PRZED NOGAMI!!! O Matko.....ile było wrzasku.... chciałam jak najszybciej stamtąd odejść.... Szybkim krokiem oddalaliśmy się z tamtego miejsca, a ja długo nie mogłam pozbyć się obrzydzenia i gęsiej skórki........ Po drodze widziałam mnóstwo bezdomnych ludzi rozkładających swoje kartony, na których się kładli przykrywając jakimiś szmatami, gazetami.....brudni...... Przykry i zarazem odrzucający widok... Dodatkowo, zaczepiali Nas wciąż czarnoskórzy handlarze jakichś paryskich podróbek, których (jak się okazało kilka chwil i ulic później) ścigała policja...ehhh koszmar. Jak Paryż- to tylko za dnia!!!! Nigdzie na żadnym wyjeździe, tak nie cieszyłam się z bycia w hotelu jak właśnie wtedy, tam.....
Myśmy za nauki płacili po 50 zł od łebka, za poradnię tak samo. Ale z drugiej str ta poradnia musi z czegoś funkcjonować.

Co do Paryża, oprócz tego, że szczury latają, na każdym kroku bezdomni, to tam tak śmierdzi sikami, że szok, gorzej niż na polskich dworcach. Najgorzej było w oklicach Luwru. Ale ogólnie Paryż bardzo ładny.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
fablous tak dokładnie Anna i Marian choć moja mama w rodzinie istnieje jako Zofia bo tak ma na drugie. Już nie jedna śmieszna historia wyszła jak moja mama była mloda ktoś z rodziny np pytał w pracy o Zofię a wszyscy się zastanawiali o kogo chodzi jak z nimi żadna Zofia nie pracuje
U mnie w rodzinie i wśród znajomych też tak jest, że mówi się do osób drugim imieniem, a później jest zdziwko. Moja instruktorka z zespołu tanecznego to p. Ola, a na konkursach na listach figuruje jako Ilona. Jaki był nasz szok, podczas tego odkrycia.

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość

Laseczki powiedzcie mi czy ktoras ma jakies doswiadczenia z dieta Dukana? Bo zastanawiam sie czy na nia nie przejsc.Wszyscy mowia ze jest taka genialna.
Kilka kg mi przybylo i przeszkadza
Jeśli Ci tylko troszkę kg przybyło to lepiej postawić na aktywność fizyczną i zdrowsze jedzonko. Dieta dukana jest skuteczna, ale późniejsze problemy zdrowotne, które mogą z niej wyniknąć nie warte są tego całego wyrzeczenia. Każdy lekarz Ci to powie.

Co do budowy ciała. Ja mam tak, że ogólnie szczupła jestem, może ciutek mi sie moje uda nie podobają, ale wiadomo, nigdy w naszych oczach nic nie będzie idealne. Nie pasują mi moje piersi, bo jak ubiorę jakikolwiek stanik, już nie mówiąc o push upach, to cyc wygląda totalnie nieproporcjonalnie do całej postury A nie mam jakiegoś mega dużego rozmiaru.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora