Hej : )
Udzielam się tutaj już jakiś czas(i nie zamierzam porzucić innych wątków

), ale chciałabym znaleźć dziewczyny(albo i panów

) którym zależy na zdrowym schudnięciu! To znaczy, ani nie za szybko (max 1 kg tydz) ani bez jakiegos drastycznego obcinania kcal(moje zapotrzebowanie to ok 2000, zjadam 1600), no i z dużą dawką ruchu!
Chcę zrzucić ok 5 kg, aczkolwiek tak naprawdę nie waga jest moim wyznacznikiem, a centymetry i wygląd

Marzy mi się zgrabne, lekko umięśnione ciało, brak efektu jojo, no i przede wszystkim nie potraktowanie tego okresu jak "dietę" tylko jak "zmianę stylu życia" : )
Już wcześniej zrzuciłam okolo 10 kg, ale przez ten czas probowalam roznych metod, i wiem ze najskuteczniejsza i najtrwalsza jest metoda : wolno i zdrowo

Moim glownym celem jest talia, w tej chwili mam tam ok 67 cm, chcialabym zejsc chociaz do 62 : )
Chcialabym zaprosić wszystkich (niezależnie od ilości kg do zrzucenia) do zdrowego odchudzania : )!
Moje zasady to przede wszystkim:
1. Zbilansowana dieta, w każdym posiłku białko, warzywa, oczywiście do tego głównie węglowodany złożone, zdrowe tłuszcze : )
Nie głodzimy się, dostarczamy sobie wszystkiego co potrzebne!
2. Ruch! Wyznaję zasadę że lepiej zjeść 1500 kcal i spalić 500 niż zjeść 1000 ; ) Bilans niby wychodzi taki sam, ale to nie to samo : )
3. Wspieramy się, dzielimy wiadomościami na temat zdrowej diety i dobrego treningu - tak zwana konstruktywna krytyka ; )