2011-05-28, 14:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Dzien Dobry
Mam juz swoje dziecko w domu, wykapane i doprowadzone do porzadku Wyobrazacie sobie, ze nie myli sie tam przez 5 dni..... masakra.
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
jutro panieński  i próbny makijaż
nie mogę się doczekać 
|
Udanej imprezki i pochwal sie pozniej makijazem
Cytat:
Napisane przez hania207
a ja panienski i probna fryzura 
|
Rowniez udanego wieczorku i fryzury
Cytat:
Napisane przez gosiaczekbtm
hej dziewczyny  musze sie wam wyzalic  spotkała mnie ostatnio straszna przykrosc ze strony zaproszonego goscia, ni z tego ni z owego nakrzyczała na mnie ciotka, ze przez to moje wesele ma całe wakacje zmarnowane, ze zamiast w czerwcu ubzdurałam sobie wesele na koniec sierpnia i ona nigdzie teraz nie wyjedzie!!! bo jej nie stac isc na wesele i wyjechac na wakacje i musi przeze mnie siedziec w domu!!! Poprostu mnie zamurowało  wogole nie wiem co to miało byc?! najgorsze jest to ze nie moge jej powiedziec ze jak sie nie podoba to niech nie przychodzi :/ najchetniej bym tak zrobila... i teraz mam doła przez to wszystko 
|
O matko Skad ludzie maja taki tupet i kompletny brak umiejetnosci zachowania sie???? Ja nie wiem jak Ty ta ciotke zniesiesz na weselu. Nie zazdroszcze
Ja rowniez sie dolacze  
Cytat:
Napisane przez elllmi
wczoraj zarezerwowałam transport dla gości i chyba wybrałam cukiernię; powiedzcie mi ile płacicie za tort, ciasta na stół i paczki dla gości? bo mi na ok. 130 osób wyliczyli tak: 65 paczek średnich - 845zł, ciasta na stół - 500zł, tort 14kg - 585zł 
|
U nas akurat ciasto i tort w cenie sali
|