Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-28, 14:52   #3145
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011

Dzien Dobry
Mam juz swoje dziecko w domu, wykapane i doprowadzone do porzadku Wyobrazacie sobie, ze nie myli sie tam przez 5 dni.....masakra.

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
jutro panieński i próbny makijaż

nie mogę się doczekać
Udanej imprezki i pochwal sie pozniej makijazem

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
a ja panienski i probna fryzura
Rowniez udanego wieczorku i fryzury

Cytat:
Napisane przez gosiaczekbtm Pokaż wiadomość
hej dziewczyny musze sie wam wyzalic spotkała mnie ostatnio straszna przykrosc ze strony zaproszonego goscia, ni z tego ni z owego nakrzyczała na mnie ciotka, ze przez to moje wesele ma całe wakacje zmarnowane, ze zamiast w czerwcu ubzdurałam sobie wesele na koniec sierpnia i ona nigdzie teraz nie wyjedzie!!! bo jej nie stac isc na wesele i wyjechac na wakacje i musi przeze mnie siedziec w domu!!! Poprostu mnie zamurowało wogole nie wiem co to miało byc?! najgorsze jest to ze nie moge jej powiedziec ze jak sie nie podoba to niech nie przychodzi :/ najchetniej bym tak zrobila... i teraz mam doła przez to wszystko
O matko Skad ludzie maja taki tupet i kompletny brak umiejetnosci zachowania sie???? Ja nie wiem jak Ty ta ciotke zniesiesz na weselu. Nie zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
conslusion, dottta, ank_a, Mystiquee, DELL, passion80 Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia !!!!!!
Ja rowniez sie dolacze

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
wczoraj zarezerwowałam transport dla gości i chyba wybrałam cukiernię; powiedzcie mi ile płacicie za tort, ciasta na stół i paczki dla gości? bo mi na ok. 130 osób wyliczyli tak: 65 paczek średnich - 845zł, ciasta na stół - 500zł, tort 14kg - 585zł
U nas akurat ciasto i tort w cenie sali